2013 - yearbook

Januari. Året började sådär i Norges skidbackar, men räddades av en grym tjejmiddag följt av min födelsedag. Månaden rullade på med ett antal fikamys och hemmakvällar. Lugn månad


Februari gick fort, Åre en vecka med världens bästa vän och sen åkte vi till Malmö och jag vann SM guld. Minne för livet


Mars var en mysig månad, var på tjejmiddag och påsken firades i Bovallstrand med Emil! Minns att jag shoppade som fan den här månaden, var i stan oftaofta.


April gick verkligen allt upupup. Blev jätte tight med Els, och träffade väldigt mycket vänner. Resan till Stockholm och Biberkonserten var dröm.Hela Maj gick åt den där konfirmation och när jag äntligen var done med det så deltog vi i en oförglömlig tävling, Stafett SM. Två cozy tjejmiddagar senare och sa HELLO till sommaren.


Åh Juni, massor med mysiga kvällar, konserter och festligheter. Skolavslutning och sen flyttade jag upp till Bovallstrand.


Juli. Så mycket värme under en månad, men tyvärr inte så mycket kärlek.. Tillbringade dagarna vid havet eller på jobbet i restaurangen. 
Sarah, Jakob och Victor förgyllde dagarna på landet!!Åh i början av Augusti mådde jag som bäst, i stora drag iallafall. Fotade ett modelljobb och var med Emil i Bovallstrand en vecka. Vi drog sen hem och väl hemma möttes jag av tråkigheter. USM gick inte som jag tänkt mig och jag hade verkligen en svacka. Nära och kära fick mig på fötter igen men höll inte länge tyvärr.

September var en av de värsta perioderna i mitt liv. Extremt mycket friidrott och det tog för mycket energi från mig. Allt förändrades verkligen. Som tur hade jag mina underbara vänner.
Som jag umgicks med ständigt under Oktober. En månad med bara massa festligheter och myskvällar med vänner. Inte en enda dag jag kunde sitta ensam hemma! 

Hösten räddades och i November åkte vi till Nerja på träningsläger. Något av det bästa i mitt liv! Så underbart, allt var så perfekt och fick massor av energi! Hela den månaden gick åt förberedelser och plugg, så mycket mer hände inte den månaden.


Bästa December har flytit på så bra. Började med en grym bloppis som antagligen kommer göras om! Bytte bloggportal och lagt mycket tid på bloggen. Året avslutades perfekt med nyårsfirande med bästavänner.

tack 2013, låt 2014 bli minst lika bra!

  • Vardag
  • 10 245 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Säljer den populära bomberjackan från Gina tricot! :) http://www.tradera.com/bomberjacka-fran-gina-tricot--auktion_163301_198814124
Guest
,
är det sant att du var otrogen mot emil?
Guest
,
kan du göra ett inlägg om dina appar, så man kan bli lite tipsad osv och hur du har dem.:)
Guest
,
Är det Sarah, Jakob och Victor som du umgås med mest i bovallstrand?