3 frågor 3 svar

Går du på teatox? Har du gått ner i vikt? Vad kostade det? Vad smakar det? Har du märkt någon skillnad mot den andra du testade? Har du märkt någon skillnad på din kropp?
Jag provar att dricka ett te från Bootea. Nej jag har inte gått ned något i vikt men jag mår bättre och känner mig friskare och mer toned när jag dricker teet. Nej de flesta detox teerna är väldigt lika och jag har inte märkt jätte stor skillnad på min kropp. Jag kan tänka mig att teet reagerar olika hos olika människor. Men eftersom jag inte kan följa "kostplanen" för teet eftersom jag tränar såpass mycket, så kanske jag inte går in för det så mycket om man önskar gå ned i vikt, vilket jag inte är så jätte intresserad av just nu.Tycker du att man ska ha en vit/ljusrosa eller en mer färgstark klänning till balen i nian? Skulle du kunna skriva ett inlägg kring dina tankar om balen i nian?

Åh, färg kvittar. Jag önskar jag passade bättre i färg men jag kommer antagligen bära en vit klänning. Men självklart ska du ha en färgstark om du vill! Melon/hallonröd, mint grön och isblå verkar vara riktigt fint på prom dresses


Din hy är superfin! Undrar bara va du använder för smink och hudvårdsprodukter så att hyn ändå blir sådär fräch och "lätt" som din?

Tack så mycket. Jag tvättar mitt ansikte två gånger om dagen med Neutrogenas produkter, ansiktsvatten och dagkräm (funkar bra under natten med!). Sen använder jag inte alls särskilt mycket smink, SEPHORAS puder kan vara det bästa jag haft, samt då och då får jag låna mammas alla 10 Bare Minerals (happydays!). Mina två tips: använd ansiktsvatten och sminka lagom! Läpparna täcks alltid med massa EOS och lite puder, det gör att hela looken blir fräschare och sommrigare!

  • Q/A
  • 11 735 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Ok svennebaner balen i nian är ingen prom
ceckarlssson
ceckarlssson,
Hej, fin blogg! Är du intresserad utav en ny header eller lite nya ikoner? Hör av dig isåfall, gör gratis :) <3
nouw.com/ceckarlssson
Guest
,
Hej har en fråga om teatoxen du har provat.Är själv väldigt intresserad av att testa det men har en fråga. Förlåt om den är för detaljerad men om man dricker teét på kvällen blir du väldigt lös i magen då på morgonen?
Guest
,
Kan du tipsa om skolavslutningsklänningar nu till nian? :)
Guest
,
Skulle inte du kunna skriva mer om friidrotten? tycker det är jätte kul att läsa om! :)