6 månader


Hej på er! Sitter på mammas kontor helt utslagen. Har varit en fantastiskt helg men efter ganska tunga träningspass, ett besök på Liseberg och tidig måndagsmorgon är jag helt matt. Familjen kom hem från landet i lördags och då åkte jag in till stan med Jack och åt en fantastisk middag på LouLou och jag fick världens finaste present (!), väl hemma öppnade vi en flaska champagne och firade våra 6 månader tillsammans. Söndagen tillbringades på Liseberg heeela dagen. Vi var som barn och vann dessutom stjärnvinst (!),  jag är så kär i den killen.

Jag ska snart promenera bort till Zentropas kontor för lite förhandsvisning av de sista avsnitten av Hashtag. EP 5-8 väntar... Åh det ska bli så kul att få se det sista! 

Och förresten, TUSEN tack för all fin respons och kommentarer jag fått för min roll. Detta har varit en fantastisk resa och jag uppskattar er som stöttat mig i detta så mycket. Vad skulle jag gjort utan er! Har ni frågor eller så kontakta mig på emmanikelinnea@hotmail.com. Jag är dålig att svara på kommentarer! KRAM

  • Vardag
  • 16 204 visningar

Gillar

Kommentarer

Lisa
Lisa,
Gud va härligt!!! Åh du verkar va en sån go person 😉 <3 Kram
Rut
Rut,
Va fin du är
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229