8 december

Hej bästa bloggen och alla fantastiska läsare!

Senaste veckan har endast ägnats åt skolan, träningen och mina närmsta. Ver inte hur det gick till men jag har så mycket plugg nu att det inte är klokt, känns nästan som man skulle behöver en ytterligare vecka i skolan bara för att hinna klart allt? Nu har det iallafall lugnat ner sig och jag har kunnat bocka av några få saker på min oändliga to-do lista innan jul. Jag har klickat hem en balklänning inför vinterbalen och svarat på de flesta mail och annat som jag missat.

Helgen spenderades som vanligt i friidrottens hus som arrangör för Sveriges största inomhustävling. Från 10 på morgonen till 8 på kvällen, och alla mina tjejer sprang så bra så. Själv kunde jag inte tävla eftersom sträckningen i framlåret fortfarande sitter i och jag planerar fortsatt uppbyggnad enda fram till januari.

Det absolut sorgligaste kan väl ändå vara att jag missade fantastiska Social Media Party och Gala, fick blunda och tacka nej. Hoppas det blir av nästa år...

Mycket är på gång under de närmsta 2 månaderna, in nog med att jag fyller 18 så ska 2016 firas in, körkort skall sättas och jag ska göra en SVT produktion! SÅ kul.
Just nu längtar jag bara till jul, som ska spenderas i Åre med familjen och pojkvännen.


HEJ

  • Vardag
  • 14 979 visningar

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Vad är tröjan ifrån? Superfin!!
Sofiethufvesson
Sofiethufvesson,
så fin tröja! Jag har precis slängt upp en litet torsdagstips på min blogg. In och kika! =)
nouw.com/sofiethufvesson