BLOPPIS EVENT 2014

För någon vecka sedan fick jag förfrågan att vara med på Nattstads tjejernas Bloppisevent! Jag tyckte det lät som en jätte bra ide och jag är jätte glad för att jag fick frågan! Igår fick vi erbjudandet att befinna oss på THE TEMPEL LOUNGE. En riktigt cool salong på Södra Hamngatan, alltså väldigt nära både Brunnsparken och Domkyrkan.
Vi ska alltså ha bloppisen där och tjejerna gjorde ju succé förra gången, och nu ska vi se till att göra det ännu bättre!

Eftersom jag halkat in såhär lite efter hand, är mycket redan planerat, men jag skall försöka driva in lite sponsorer och liknande. Ni som var på Bloppisen jag hade tillsammans med Elsa W, Filippa L och Emmy E, tyckte ni något där var bra som jag kan ta med mig till den hör bloppisen? Behöver all respons.

Vi kommer öppna dörrarna SÖNDAG den 23 mars klockan 12. Vi kommer hålla på ett bra tag men var där i tid så ni kan ta del av alla fina kläder som kommer säljas och dricka och snacks. Goodiebags till de 30 första som handlar. Och vi tar endast emot kontanter.

Hoppas vi ses nästa söndag! Massa pussar och kramar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
tycker du inte att det känns lite dumt mot dom du hade bloppisen med förra gången? för ni hade väl med tänkt ha igen..
Guest
,
kommer ni ha typ VIP så man kan komma in tidigare? :D
gabriellamelisa
gabriellamelisa,
Hur tar man sig dit? Alltså till södra hamngatan?
nouw.com/gabriellamelisa
Guest
,
Vad kommer priserna ligga på ungefär?
emmanikelinnea
emmanikelinnea,
Det mesta under 500!
nouw.com/emmanikelinnea