CLINIC DIVINE

I måndags besökte jag CLINIC DIVINE, en hudvårdssalong som finns i Stockholm och nu Göteborg. En fräsch salong i Vasa som öppnade dörrarna för några veckor sedan.

Clinic Divine är kända för deras professionella vaxningar och ansiktsbehandlingar. Samtliga behandlingsrum är ljusa, fräscha och luftiga och hudterapeuterna är mycket trevliga och man känner sig så omhändertagen!

Jag funderade länge på att vaxa mina ben men valde att skjuta på det och bestämde mig istället för att få mina ögonbryn och fransar fixade. Något som verkligen behövdes, och efter ca 1 timma var mina bryn perfekta, ögonfransarna var färgade till grunden. Jag skulle kunna jämföra detta med helt perfekta målade ögonbryn och några riktigt perfekta mascara lager.
Känns extremt skönt att inte behöva måla fransar och bryn på ett bra tag. Jag känner mig fin dygnet runt. Vardagslyx :-)

Om ni är sugna på att göra en vaxning, få en skön ansiktsbehandling eller fixa era bryn eller fransar. Tycker jag verkligen ni ska gå till Clinic Divine. Och ni som bor i Göteborg får nu 100kr rabatt på en behandling på den nyöppnade salongen!

Läs mer om deras behandlingar: www.clinicdivine.se

  • Samarbeten
  • 16 973 visningar

Gillar

Kommentarer

mellisa.kroki
,
Tips på snygga bruna väskor?