drömresan


Jag och mina vänner sitter just nu och letar resa inför sommaren. Äntligen kan vi boka en resa på egen hand och bestämma exakt vad vi vill åka och vad vi ska göra. Just nu lutar det mot Spanien, Frankrike eller liknande. En resa till Palma med familjen är redan bokad och jag ser så mycket fram emot att åka utomlands, få ordentligt med värme och semester.

Jag har redan nu börjat spara pengar inför en lång resa efter gymnasiet. Tittar man på instagram och bloggar, ex @alicestenlof bilder på paradis som Thailand och Philippinerna vill man ju bara packa väskan och dra. Men jag har sedan länge bestämt att jag ska gå klart skolan i Sverige innan sticker iväg under en längre period. Det var prat om att ta ett utbytes-år, och efter att pratat med både kusinen och pojkvännen så ångrar jag innerligt att jag inte åkte iväg ett år. Men nu gäller det verkligen gå klart skolan, spara pengar och sedan bara bestämma sig för att åka. Så det ska vara.

Drömresan just nu går hela vägen till Australien. Men sedan finns det massvis med platser jag vill besöka inom några år, såsom ännu en resa till New York eller Paris.

I framtiden, när jag börjar jobba, och har en fast inkomst, kommer ju valet om kreditkort. Vägledning och tips på olika kreditkort hittar ni just nu på Rabbles kortguide. Vilket antagligen ett måste med på resan, så man kan betala jorden runt o.s.v. Och i sin vanlig ordning hittar ni massvis med rabattkoder på Rabble.se/rabattkoder.


Inlägget i samarbete med Rabble.Gillar

Kommentarer

elinstraat
elinstraat,
Vilken dröm att åka iväg till t.ex. Australien eller de andra du skrev! 😍
nouw.com/elinstraat
klaraenander
klaraenander,
Åh har alltid velat åka till Australien, verkar verkligen coolt & häftigt där!
nouw.com/klaraenander
elingraf
elingraf,
Resa är det bästa som finns ju:)
nouw.com/elingraf