EN TRÄNINGS PUSH

Bilder från TEAMGKIK @ instagram

Igår tävlade jag för andra gången den här säsongen och trots att förkylningen sitter i gick det bra. Hoppade 168 och det är ett väl godkänt resultat för säsongsdebut i höjd. Jag är väldigt exalterad på vad denna säsongen kan resultera till eftersom jag tränat på väldigt bra det senaste året. Det är fortfarande minst lika kul att träna som det var när jag satte min första fot på friidrottsbanan för första gången, för 11 (!) år sedan. Friidrott och träning allmänt är mitt liv, trots en väldigt liten del av det jag delar med mig av här på bloggen. Jag tränar minst 5 pass i veckan och tränar jag inte blir jag både sjuk, slö och rastlös. Plugga gör jag alltid efter träningen och kosten har jag nästan aldrig haft problem med. Vad vill jag säga med det här? Träna. Och inte för att ni ska ändra ert utseende, eller bevisa något för någon annan. Träna för att, jag lovar dig, du kommer må bättre, du kommer få massvis med energi och du kommer vara otroligt stolt över dig själv. Träning är självklart för mig - men jag vet att det finns många därute som verkligen inte kan eller vill. Jag vill bara helhjärtat pusha Er till att träning får dig att må bra. Det är minst lika viktigt som att sova och äta.

Är det tråkigt att träna? Gör det roligt! Boka pass på alla möjliga gym och aktiviteter, köp snygga träningskläder och hitta träningskompisar. Nu på sommaren är det perfekt att bara gå ut och jogga, promenera eller liknande! Ladda ner "7minutes" appen och kör den varje dag hela sommaren ut.

Jag har bestämt mig för att försöka gå och lägga mig någon timma tidigare varje dag i sommar så jag kan vakna pigg på mornarna och gå ut och ta morgonpromenaden eller morgonpasset. Äta frukost innan 9 och sen ha hela dagen framför mig!

Och det här med träningsprylar - det kan jag aldrig få nog av. Senaste inköpet var en träningsklocka som jag kan använda för allt mellan tidtagning och puls - perfekt att ha när man tränar själv. Sen det här med träningsmode kan vara det bästa modet. Nedanför 3 snygga outfits frånGymgrossisten.com som just nu har 300kr rabatt vid köp över 1000kr. Erbjudandet hittar ni här hos Rabble.


Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Du är så duktig! Kommer aldrig glömma när jag tävlade mot dig i längd och sen satt vi i omklädsrummet tillsammans för att vänta på att toan skulle bli ledig, jag vågade inte säga ett ord men visste att det var du😅 Måste varit flera år sedan.. En fråga, vilken tid tränar du så du hinner med plugget efteråt ? KRAM
nouw.com/corneliakarlsson
Belliblonkan
Belliblonkan,
Sjukt snygga sport-bhar
nouw.com/belliblonkan
marielilleaas
marielilleaas,
Hej going!
Idag kommer före- och efterbilder upp på bloggen efter min 30 dagars Foodbox Challenge.
Hoppas jag kan skicka ut lite inspiration 😊
Ha en underbar dag!
Kram <3
blogg.loppi.se/goteborgsmamman
emmanikelinnea
emmanikelinnea,
Hej! Tack snälla du <3 Haha vilken rolig historia, nästa gång får du säga hej! Jag tränar oftast mellan 6-8, då hinner jag plugga både innan och efter. Just nu kör jag mest morgonpass, men nu har jag ju inte heller något plugg 😊 Kram!!!!
nouw.com/emmanikelinnea