FINNKAMPEN DAG 1

Första dagen på Finnkampen och första gången i hela mitt liv att tävla i landslagskläder! Hela laget presterade otroligt bra och det var så kul att få vara en del av detta. Både flickorna och pojkarna leder kampen och idag kommer allt avgöras.

För min del gick det inte alls överhuvudtaget... Med extrem medvind fick jag fel fot fram till första och tappade kontrollen och föll på första häcken. Chockerande reste jag mig fort upp igen och tog mig i mål därav poäng till Sverige. Var otroligt ledsen och besviken efteråt men eftersom jag var rankad 4:a och kom 4:a så höll vi "pappersstatistiken". Vid middagen fick jag ta emot priset "Dagens prestation", eftersom jag reste mig och sprang i mål ändå. Så jag måste ändå säga att jag är nöjd. Med svullna knän och skrapsår ska jag få göra revansch på 4x400m stafetten ikväll! DET KOMMER BLI SÅ KUL. Dessutom i direktsändning och emot seniorer. Övertaggad och superduper nervös. GO SWEDEN !!!

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Lycka till!! Vi skriker in er i mål <3
nouw.com/corneliakarlsson
firstmay
firstmay,
Emma!! Du är sååå bäst och jag önska jag kunde va där och kolla på er idag, men ska sitta klistrad framför TV:n! Kör hårt nu!! Ni är bäst😘😘😘🏆🏆
nouw.com/firstmay
annawallin,
Så grym du är Emma! Jättekul att följa dig inom friidrotten, kram! 😊
annawallin.nu
nadjaandersons
,
Har en fråga till dej . Vart kan man nå dej nånstans? Mail?