Finnkampen dag 2

Vilken helg! Sitter på tåget hem till Göteborg nu och försöker smälta de senaste 72 timmarna... Det har gått så fort och varit så oerhört kul. Att få springa för Sverige för första gången är verkligen speciellt för mig och jag är så otroligt stolt över mig själv och riktigt taggad inför kommande säsonger. Det är vid sådana här tillfällen man tackar sig själv för att hållit i träningen så bra och kämpat för det här så mycket. Är så oerhört tacksam för mina tränare, bästavänner och träningskompisar och familj som varit med hela helgen och stöttat mig och även alla nya fantastiska vänner jag lärt känna.

Trots att vi inte tog hem segern och att det egentligen inte gick alls för mig individuellt så är jag väldigt glad ändå. Nu ser lite fram emot två veckor vila och sedan sätter den efterlängtade uppbyggnaden igång!


Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
amanda
,
Var kan man kolla på loppet? kram
Linaerix
Linaerix,
Men åh så kul! Du ska vara sjukt stolt!! Höll på med friidrott förrut, önskar att jag hade hållt i och kämpat mer! 😊
nouw.com/linaerix
lisajohansson98
,
Hej! Tycker det är så kul att läsa om sånt här så fortsätt gärna skriva mer om friidrotten! Sen undrar jag hur du tränar under uppbyggnaden? För antar det är, som det låter, en uppbyggnad till nästa säsong men är ändå intresserad på hur mycket du tränar då och vad det är för träning! Hade varit jätteroligt att läsa om det i ett inlägg! Kram
elinskoglund
elinskoglund ,
Duktigaste Emma <3
nouw.com/elinskoglund