FOR SALE

Helt ny klänning från Gina Tricot i storlek XS. Passar både mig som är en M och min syster som är XS. Lite längre på henne men mycket stretch. Säljes pga att den inte kom till användning vid planerat tillfälle... 600kr (nypris, helt oanvänd lapparna sitter kvar.)

Klänningar från Sheinside. 200kr/st. Storlek S.

Skriv till mig på Facebook vid intresse. Kram

Gillar

Kommentarer

isabellajohanna
isabellajohanna, isabellajohanna@gmail.com
Supergärna ett inlägg om vad för skor det är som gäller i sommar! Vad kommer du använda?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

HOME.
Äntligen hemma. Det tog nästan 10h att köra hem, men det var det vört, så fin jul vi har haft. Jag har precis duschat, städat och packat upp, sånt behövligt, och krupit ned i min säng med en kopp. Precis som Ellinor L skrev häromdagen är jag heller inte så förtjust i att rada upp alla julklappar, och bevisa att jag har minsann fått det dyraste och finaste. Självklart kommer ni få se vad jag fått, men inte på rad och absolut inte allt.Något jag blev extra glad över, som jag tycker är lite roligt. Är denna bamsekudde mamma gav till mig. Ändå sen jag övernattade på Clairon Hotel i Visby i somras har jag varit dödsförälskad i denna kudde. Och nu är den min. Vi kommer spendera många nätter tillsammans...Tänkte gå och lägga mig tidigt för imorgon kunna grabba plånboken i höger hand och bästis i vänstra hand och rensa varenda butik i Göteborg. Haha.
Nej, vi tänkte bara gå och shoppa. Nu ska jag gå på min första dejt med kudden.

Kram och Godnatt på er!

  • Vardag
  • 14 022 visningar

Gillar

Kommentarer

A dot of yellow

Blir så glad varje gång jag får hem paket från TreasureIsland, och någon som bli helt exalterad är min far som har snott nästan alla av armbanden jag fått hem.

Den här gången fick jag ett set gula, vilket jag tror kan bli riktigt snyggt! Kika in T.I nya kollektioner här.

Gillar

Kommentarer