FOR U

Vad hade du på dig första dagen i skolan?

En vit blus från SecondFemale, vita shorts, primeboots och mbmj väska!


Vilken fin blogg du har! Jag har en fråga om bloggdesign och hoppas du vill/kan svara. I din meny har du ju tex. kategorier så när man trycker där kommer dom under. Hur har du gjort det?

Jag har inte gjort min design. Du får fråga gulliga Matilda.


var är dina boyfriend jeans ifrån?

De kommer från Jfour, köpta på Fiorucci.

Hur man ska matcha bootcut brallor från Hollister särskilt vilka skor man kan ha. Passar primes till? puss

Jeans som jeans. Det passar både att ha primes och converse!

Har du något tips så att man kan få håret att växa lite snabbare eller hur man kan undvika att håret blir slitet utan att behöva klippa det så ofta? Hur sköter du till hår och vilka hår produkter använder du? Hur har du fått ditt hår så långt och fint? För det ser inte speciellt slitet ut :) kram

Åh, det är svårt med det där. Allas hår slits, och det man kan göra är att vara försiktig när man tvättar, borstar och fixar det. Inte platta eller locka det för ofta, alltid använda värmeskydd, tvätta inte håret varje dag, och använda sig av hårprodukter som passar just ditt hår! SKa föröska fixa ett bättre inlägg om det här. Tack! Men slitet är det efter en sommar i saltvattnet!


Hur lång tid tar det för dig att springa 8km?

Beror självklart på hur jag mår o.s.v, men ungefär 45-50 minuter!


Hej tycker du har så bra smak! Men har en fråga angående MK klockor och väskor, vilken modell tycker du är snyggast?


Hej, Jag funderar på att köpa en b.loved halsduk till hösten, är det värt tycker du eller kommer det kanske inte vara så populärt i höst?

Åh det har jag verkligen ingen aning om. Jag har en jätte fin röd som jag använder då och då. Jag skulle säga att det är mer vår/sommar sjalar eftersom det inte är så tjocka!


Vad tycker du om Johnny bulls?

De är väldigt lika primeboots och är ett jätte bra billigare och ibland prisvärdare alternativ!

Tycker du att man kan ha på sig ett linne även fast man inte har dom smalaste armarna? Med det menar jag är det snyggt att ha linne om man har mulliga armar? Eller tänker inte andra på det? Har beslut ångest nu inför skolan så skulle bli jätte glad om du kunde svara hyfsat snabbt, kram!

Du, att gå med bara ärmar är fruktansvärt fint. Tycker absolut du ska göra det, det är kvinnligt. Tänk inte på dina armar, ja tror ingen anna har ögon för sådant heller, finns ingen anledning, alla ser olika ut!! go görl

Är du och Jennifer Sandsjö bra kompisar? Såg en bild på er tillsammans på hennes instagram och uppfattade er som väldigt nära på den bilden, men på din blogg nämns hon aldrig.

Jag och Jennifer såg väldigt mycket förra vintern och lite in på våren. Tyvärr har det kommit mycket imellan och vi har inte settspå ett tag, jätte synd, hon är så gullig!! Hoppas få träffa henne mer framöver!

Kan du lägga upp mer av de här bilderna? Vill se allaaaaa! Haha jävligt snygg är du.

Tacktacktack, så fort jag får alla bilder ska jag slänga upp några till. Kram

Fick du bestämma poserna själv eller sa dom hur du skulle stå? :)

Fotografen styr det mesta, men det var ju inte han som stod där, det var jag och jag gjorde det som jag kände för. Det var så roligt!


Måste bara fråga, helt upp till dig om du vill svara, det är intressant bara. från vad vi fått se i bloggen har du ju jobbat väldigt mycket i sommar, undrar hur mycket pengar du tjänat under sommaren?

Vet inte om jag skall svara på den här frågan, men jag känner inte att det är en bid deal. Men eftersom jag är 15 år och resturangen jag jobabr på följer "resturangregler" så har jag 70kr/h. Helt okej för att vara mitt första sommarjobb. Men jag känner att jag får ut mest erfarenheter och merit.

Vart kommer Majas jacka ifrån? Dör va snygg

Zara!


Har en fråga. Dina mobilbilder. Hur får du dom så stora? Eller lika stora som dina andra bilder i bloggen? Program och så. Vet att du svarat på denna frågan innan men hittat inte den. Puss

Jag väljer 800px när jag postar mobilinlägget i appen, easypeasy.


Hej, jag bara undrar vart man kan hitta din bloggdesign? Så grymt snygg! Tacksam för svar :)

Den finns ej att hitta, den är skräddarsydd och byggd från grunden av fantastiska Matilda.


Va ska du ha för vinterjacka?

Vet inte ännu, det är väll sommar fortfarande? Men har ju min stora gosiga svea jacka och sen kommer ag nog inköpa någon fin pälsjacka! Resten av mina jackor, som jag tyvärr tröttnat på, en moncler och en odd molly, kommer jag antagligen sälja nu under hösten!

Är du längre än din pojkvän?

Nix faktiskt inte. Han är någon centimeter längre än mig. Men eftersom jag bär primes ofta och sträcker mer på mig så ser jag längre ut, haha.


Vart köpte du din MBMJ Groovee väska ?

Raglady!


Hej! Jag bara undrar vad för slags konfirmation du gick? Älvsborg? Vardags,sommar? :)

Helgkonfirmation i Älvsborgs Kyrka.


vilken skostorlek har du?

39

Hur länge har du hållt på med friidrott?

Sen jag var 6 år, alltså snart 10 år!

Hur länge har du och emil varit tsm?

15 månader om en vecka!


Hur lång är du? Hur breda höfter har du?

174cm. Jag vet inte hur breda höfter jag har och jag tänker inte mäta, oviktigt!

  • Q/A
  • 582 visningar

Gillar

Kommentarer