frågor och svar

Vilken är din favorit gren i friidrotten?

Har aldrig favoriserat mig utan älskar mångkamp, vilket jag tjänar mycket på. Men om jag måste välja en så är det höjdhopp. Det har alltid varit lite "min" gren!

Jag ska köpa bruna primeboots med vingar på, är dom fina tycker du?

Ja de är väldigt fina, frågan är om du kommer tröttna på dom?

Hej! skulle bli jätteglad om du svara på detta :) är det fortfarande fint med odd molly blusar eller är de lite ute? funderar nämligen på att ha de första dan i skolan på nya gymnasiet, men vet inte riktigt om de är ute :)

Du, jag har verkligen ingen aning, inte jag som avgör det. Men jag tycker Odd Molly har superfina kläder, och det är många som dissar det märket men jag älskar deras kläder. Du ska självklart ha det om du vill!


Hej Emma! Jag undrar hur du gör för att få så många läsare? Tog det lång tid innan du fick så många som du har idag? Har du länkat bloggen på facebook, twitter eller liknande? Kram

Helt ärligt talat vet jag inte, jag bloggar bara på och får fler och fler läsare. Jag har bloggat i 4 år med olika bloggar) men jag har aldrig haft en blogg jag bloggar "för" mina läsare. Utan min blogg är som en dagbok för mig. Men jag ska försöka lägga mer tid o.s.v. Nej jag brukar aldrig länka den förutom på instagram i min bio.


Hej! Har du impregnerat dina primeboots? Vad gjorde du det med i sånna fall. Och gjorde du det på direkten när du köpte dem? Skulle vara jättesnällt om du svarade på Dethär så fort som möjligt! :)

Åh det kommer jag inte ihåg. Jag tror mamma spraya mina svarta när de var nya! Men det skulle nog behövas på alla nya primes.

Kan du ha en bloopis sälja kläder du inte använder. kram

Om ni vill det kan jag fixa det.Jag funderar på att köpa primeboots nu i höst, är det försent att köpa? Alltså kommer det bli typ "ute" tror du? För jag ska köpa höga med dragkedja bak..

Ihhh alla dessa frågor om primeboots. Ja Ja Ja köp ett par du kommer bo i dom.


Skulle du kunna göra en sminkvideo?

På g, hehe om några månader.

Heej emma! vilken storlek har du på dina one teaspoon shorts? :))

W27!

Hej! kan du ge några bra tips på vinterskor? snälla behöver hjälp!

Jag och min kreativitet och ork är inte på topp right now så därför lånar jag världens bästa Elsas nygjorda collage från polyvore. www.elsasfoto.webblogg.se

shoes for fall by eelsaazz featuring a round cap


Har du något tips på hur man kan komma igång med löpträning? Jag har jättedålig kondis och sjukt otränad, men hur ska jag börja?

Ja det har jag!! Om jag får bestämma är löpning den bästa typ av träning, du får ut så mycket av det. Du mår både bättre och blir starkare fysiskt och mentalt. Det beror självklart på hur du känner, men om du inte orkar ta mer än några löpsteg så börja med att powerwalka, några gånger i veckan, och då och då jogga kort mitt powerwalken. Om du känenr att du klara mer än så, som jag tror du gör, så börja jogga i ett tempo du trivs med, kanske var tredje/varannan dag. Du får inte bättre kondition för att du springer flera mil varje gång. Det räcker med 2-4 km i ett bra tempo. Inget kan gå fel i löpning så det är bara att köra. Det är du själv som känner. Genom att göra det regelbundet kommer du öka din kondition. Det handlar bara om vilja! Lycka till :):)


Hej! Får jag fråga hur mycket 'poäng' du har? Alltså 'annons'-poäng? Är bara lite nyfiken eftersom du är på framsidan av 'mest poäng'.

Haha oj det har jag inte lagt märke till men jag har över 80 000 poäng!


Har du vine?

Nixpix

Sjuorma kommer i år få ipads, tycker du att det då är värt att köpa ett mbmj fodral till dem?

Ja det tycker jag verkligen. Jag är så sugen på att köpa en Ipad, för det finns så sjukt många snygga skal!! Hehe

  • Q/A
  • 406 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229