Hashtag

Nu äntligen kan jag presentera projektet som jag jobbat med i några veckor nu. Jag spelar en av huvudrollen i SVT:s ungdomsserie HASHTAG som skall sändas i vår/sommar. Det är en helt fantastisk upplevelse med mycket skratt och gråt. Jag har helt ny i filmbranschen och trivs otroligt bra med teamet. Jobbar varje vecka vilket innebär att jag missar en del skola och träning vilket tär på mig. Jag försöker balansera men just nu är det lite för mycket för min del. Önskar dygnet hade några timmar extra eller veckan några dagar mer. Tiden räcker inte till och då får man lägga undan en del saker. Bloggen får helt
Enkelt bortprioriteras ett tag. Hoppas ni förstår det. Jag mår egentligen väldigt bra och har väldigt roligt just nu. Men en sak i taget och fokusera på det viktiga. Nu ska jag ta tag i plugget efter en halvtimmas löptur i ösregn. & klockan är redan väldigt sent.

Kram på Er <3

Tröja | Zara Byxor | Replay Kappa | ottod'ame Skor | Crue

Naglar gjorda bästa City Nail

  • Vardag
  • 18 100 visningar

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Grattis vilken upplevelse! 😃
nouw.com/paulajacobsson
tyrawilliams
tyrawilliams,
Grattis!! Gud vad roligt!☺️
nouw.com/tyrawilliams
Hanna
,

Hej, under det senaste året har jag gått mycket upp i vikt pga att jag mått dåligt och i år går jag i nian och ska då ha bal. Jag vill gärna ha en klänning som inte är tajt utan passar en kropp med kurvor och inte gör att de syns mycket. Jag vill gärna ha en gul, grå eller aprikos färgad klänning. Men det är otroligt svårt att hitta någon. Skulle vara till stor hjälp om du kunde länka några sådana klänningar i ett inlägg eftersom jag behöver hjälp med detta. Tack på förhand! älskar din blogg, kram.
veggiesara
,
Skulle inte du kunna tipsa om några snygga balklänningar? 😃 <3
Nettan
Nettan,
Snygga naglar 😊
nouw.com/nettan
Loviisakarlsson
Loviisakarlsson,
mcbara
mcbara,
Men åh så kul!
nouw.com/mcbara
minnaemilias
minnaemilias,
Härliga bilder! 😊
nouw.com/minnaemilias