hemma äntligen

Hej på er. Är jätte ledsen för jag inte uppdaterat på flera flera dagar, men ärligt talat så har jag inte hunnit. Kom hem sent i söndags och hade noll koll på de kommande dagarna. Vaknade upp i måndags, packade väskan och for till Noelles sommarhus i Onsala. Dansade, badade, åt god mat och var uppe sent med väldigt fina vänner, en grym kväll, kan visa bilder senare! 

Imorse skyndade jag mig hem utan anledning, jag och Ellen åkte hem till mig. Vi försökte, trots att vi visste att vi inte kunde, steka pannkakor. Vid 5 åkte jag och tränade, och nu ligger jag bara hemma i min säng och behöver få ordning på lite saker. Trots det fina vädret har jag ingen som helst lust att träffa någon eller göra någonting. Har en dipp, som jag hamnat i ganska många gånger det senaste. Jätte jobbigt och jag vill bara att skolan skall börja igen och få rutin på allt. 

Imorgon däremot åker jag och Ellen till Bovallstrand och förbereder inför kvällen. 9 tjejer droppar in vid halv 8 och vi ska ha en riktigt grym tjejkväll! Ser verkligen fram emot det. 

Pussar och kramar, bloggen är i sin ordning snart.

  • Vardag
  • 15 201 visningar

Gillar

Kommentarer

leoseth30
leoseth30,
Snälla Emma, läs allt jag skrivit och försök svara på mina frågor. Det skulle betyda mycket för mig! Jag har fyra frågor och hoppas att du inte tar illa upp, för jag menar inget illa, bara ren nyfikenhet. Anser du själv att ditt liv är perfekt? Tror du att du har ett mycket bättre liv än många andra? Hur många ytliga vänner har du? Hur många tajta/nära vänner har du? Varför jag frågar är att du har mycket roligheter på gång ganska mycket och du beskriver att du har massa fina vänner osv. De känns som att du lyckas med allt du vill (iaf det mesta, de du bloggar om). (Ja, jag vet att du skrev att du hade en "dipp" att du inte orkade osv.) Svårt att förklara men jag hoppas att du förstår. Jag själv är jättemissnöjd med mitt sommarlov. Önskar att jag hade ett lika bra och roligt sommarlov som du. Och fått uppleva liknande roliga resor och allt vad du gjort. T.ex. Att jag var en av kompisarna som du träffade och hade roligt med. Jag har bara umgåtts med en person detta sommarlovet och det var sådär kul, vi är inga jättetajta kompisar och det är alltid JAG som hör av mig, vilket är skitjobbigt. Jag hörde av mig till kompisen bara för att jag skulle ha någon att umgås med. Det blev 1 dag och sen har vi inte snackat mer :'( Jag har inte så stor vänkrets (eller rättare sagt, ingen vänkrets alls) som du verkar ha. Du umgås med många olika personer och har en del att välja på vem/vilka du vill umgås med. Jag har inte vart på en enda fest, kalas, klipphäng vid havet med musik och/eller goa vänner, inte haft dom perfekta varma sommarkvällarna med grillning och mat, midsommar satt jag hemma och gjorde absolut ingenting...jaa..det finns en hel del jag inte gjort, men som jag önska att jag fick va med om. Sommarlovet 2014 = VÄRSTA lovet ever!!!!! (vill bara gråta rakt ut) Inte meningen att det skulle bli såhär långt men jag är seriös med allt jag skrivit och jag hoppas att du kan förstå. Vänlig hälsning, Lovisa
breakingbracelet
breakingbracelet,
Du vet va att man inte alltid måste vara på topp, utan det är tillåtet att ligga i sängen halva dan om man vill eller vad det nu är man har lust med. Träffa dom vänner du känner ger dig mest energi, ät det du känner för just nu och inte det som du vet att du borde äta, m.m. Ja, ta inte livet så allvarligt utan lev lätt och gör dom rätta besluten som är bra för dig / Kram och ha en underbar dag söta du <3
nouw.com/breakingbracelet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229