hemma igen & lyckligast av alla

Hej på er! Äntligen fick jag sätta mig i lounge soffan på altanen med en kaffe och njuta av solen och att jag bara har 4 dagar kvar av mitt sommarlov. Landade i Göteborg i måndags efter en lång och rolig helg på Island med landslaget. Trots vädret (10 grader och regn?!) och min dåliga fokusering så tog jag hem bronset på Nordiska Mästerskapet i höjd! Jag var så otroligt glad för en medalj och bevisa för mig själv att jag verkligen platsar. Ser så mycket fram mot en lång uppbyggnad och kommande säsonger. Senior-SM kvar i Stockholm nästa helg, så nu skall jag kämpa in i det sista och försöka hoppa på dom högre höjderna igen!Blir så glad på när jag tänker på friidrotten i sig just nu. Och bonus att man kan se OS i Rio!

Direkt när jag kom hem åkte jag vidare in till stan för att träffa mina absolut bästa vänner och äta en god middag på TOSO för att sen gå vidare och dansa lite. Måste faktiskt säga att det var precis vad jag behövde efter 110% fokus på friidrotten den senaste månaden. Har inte ens kunnat jobba för att jag behövt träna så mycket?

Idag äntligen har jag bokat uppkörning för mitt körkort. Har lätt glömt bort det dessa veckor så nu måste jag verkligen ta tag i det. Tips är att läsa @ELINSKOGLUND inlägg om att ta körkort här. Det gav mig på mycket pepp!

Nu ska jag iväg och träna och sen hem och packa väskan igen... Ni får veta mer sen!

Gillar

Kommentarer

elincandersson
elincandersson,
Lisa
,
Hejhej, superfin blogg! Undrar om du kan tipsa om skor till hösten/vintern? Hade varit jättesnällt!
Brendah
Brendah,
Grattis och lycka till i Stockholm! 🙉🎉
nouw.com/brendah