Högsäsong och guldkvällar

Hej alla ni som fortfarande håller i!

Jag har ett sådant lyckorus idag! Trots att jag inte får fram ett ljud mellan stämbanden, (efter en alldeles för lång förkylning parallellt med att hålla i träningen samtidigt), så mår jag väldigt bra just nu. Det senaste veckorna har varit hektiska. Inte nog med att det verkligen är hög fart i skolan nu innan allt trappas av, så är det högsäsong i friidrotten vilket innebär tävling - varje helg.

Träningen, och framförallt hoppningen har känts riktigt, riktigt bra det senaste. Jag känner mig starkare än någonsin. Det är skönt att veta att inomhussäsongen snart trappar av igen så vi kan fortsätt bygga upp styrkan och snabbheten, för att sen bli ännu vassare inför utomhussäsongen. Hälsan är något som verkligen behöver återhämta sig och därför är det skönt att det är uppbyggnad igen snart.

Värt att berätta är att jag kvalade till Junior-EM förra helgen. 180cm krävdes och jag hoppas verkligen jag får åka med till juniorlandslaget i Grosseto, Italien i sommar!

Förutom friidrotten så är det mycket planer inför studenten som skall göras. Idag är det exakt 4 månader kvar! Jag som älskar klänningar har redan beställt hem ett gäng potentiella bal och studentklänningar, men det är inte lätt att hitta den där perfekta!

Startade den här veckan med en spa-dag med Emilia. Väl behövligt så som vi slitit med vårt UF-arbete. Veckan gick fort och i fredags fick jag en pangkväll med mina bästa vänner på Taverna för att fira Anna som fyllt 19. Jag hade så trevligt och det är betyder så mycket att få umgås med mina tjejer. Efter middagen dansade flickorna vidare och jag körde hem till sängen för att sova. Nu i veckan är det många prov och inlämningar, sånt där skit som man just nu bara vill få gjort. Sen har jag för första gången en ledig helg, flyger upp till familjen i Åre några dagar, och sedan hem igen för junior-SM på hemmaplan.

Puss och kram på er!


  • Vardag
  • 29 375 visningar

Gillar

Kommentarer

Enfriskarekropp
Enfriskarekropp,
Vad härligt grym du är!! Hejar på dej som bara den! 😊
nouw.com/enfriskarekropp
hanshen
hanshen,
Fyfan va grym du är. GRATTIS!
nouw.com/hanshen
CoffeeLoverLacky
Denise,
Hej! Missa inte min alla hjärtans dag tävling där just DU kan vinna en hemlig present värde 250 kr! Tävlingen hittar du här: http://hundlivet.se/alla-hjartans-dag-tavling-28860909

Hoppas du har en underbar torsdag! 😊
hundlivet.se