Höstpromenader och prioriteringar

Godmorgon!


Idag fick jag ett sånt sug att skriva lite igen. Jag pluggar som ni kanske vet min tredje termin på Handelshögskolan. Det är heltidsstudier och har varit en utmaning ända från start. Jag läser en kurs per månad och dagarna är fullspäckade med föreläsningar och egna studier. Det tar verkligen tid. Något jag verkade strunta i när jag krängde på mig själv två extrajobb. Friidrotten rullar på i vanlig ordning med uppbyggnad, så det är verkligen fullt ös dygnet runt. Men inte klagar jag. Jag har kommit till den perioden i mitt liv jag känner att allt "vänder". Från att vara ganska vilsen, ledsen och omotiverad, börjar jag istället hitta energi till att göra nya saker och utforma min vardag och mitt liv så som jag mår bra av. Jag försöker stänga ner och avsluta projekt, relationer och andra saker som tar onödig tid och tömmar på den lilla energin man har kvar efter en vecka av träning, skola och jobb. Det är inget jag tror "bara jag" behöver, det behöver alla! Sålla ut saker som faktiskt inte gynnar än. Det är svårt, men man verkar verkligen skillnad när man helt plötsligt har 5 saker på "to do listan" istället för 20.

Medans två av mina allra närmsta vänner flyttade till Lund, flyttade en annan person in i mitt liv. Vi träffades i somras och inte kunnat släppa honom sen dess. Det är som en orkan i mitt liv, som rör om, styr upp, kompletterar och överöser mig med kärlek varje dag. Vet inte hur jag har löst de här tunga höstdagarna utan honom och känslan att för första gången på riktigt se en framtid med en annan människa gör mig helt varmt och sprudlande. Vi hjälps verkligen åt och känslan att vara kär och bästa vänner på samma gång är obeskrivlig.

Jobbar den här helgen så missarde träningen imorse. Behöver nog ta igen några timmar sömn i eftermiddag för igår träffade jag mina fina vänner i stan en sväng. Åkte hem lite försent men tack gode gud med bil. Ikväll ska jag hänga med GADDEN-crew, så jag är med i höst, en riktigt trevlig mässa på Handelshögskolan i november. Jätteroligt att få vara en del av det. Så ikväll kommer bli trevligt!


Puss och hej sålänge


  • 9 429 visningar

Gillar

Kommentarer

elinnjl
elinnjl,
Ha en fin dag!
nouw.com/elinnjl
BrunettLK
BrunettLK,
Super fin <3
nouw.com/brunettlk
nadinefritz
nadinefritz,