humöret mitt i veckan

Hej på er! Veckans har gått så fort, och har hunnit med allt. Vet inte vad jag ska börja? Det där deppiga moodet är som bortblåst.

Efter att legat ner i några dagar är jag starkare än någonsin. Träningen gick bra trots allt och nu är det endast två dagar kvar! SM på hemmaplan, perfekt! Har mycket mål och förhoppningar men de håller jag för mig själv, vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Det kommer oavsett bli hur roligt som helst!

Igår tillbringade jag kvällen med familjen, vi var på opera och såg Kristina från Duvemåla. Den var fin. Typiskt mig inser jag sedan att jag har alldeles för mycket plugg. Men jag prioriterade att sova. Jag är en sista-dagen-innan-prov-pluggis.

Imorgon ska jag ta hand om mig själv lite, åka till Vasa och få brynen fixade av Clinic Divine, och sedan få fransarna påfyllda av Johanna på Beyond Beauty!

Puss och kram till er

  • Vardag
  • 26 272 visningar

Gillar

Kommentarer

wilmaerikssonn
,
Vart redigerar du dina instagrambilder? Med vilket filter osv? :)
mathias.hjorth,
Gottefika :) Jag vet inte om någon har sagt det innan men när jag din profilbild är så tyckte jag att du påminner liten om Zara Larsson.
www.finest.se/mathiashjorth
emmamaya
emmamaya,
Jätte fina bilder! Skulle du kunna berätta vad du använder dig för app/hemsida då du redigerar dina bilder? :-)
nouw.com/emmamaya
hanshen
hanshen,
DAGENS KLÄDSEL http://nouw.com/hanshen/today39s-17824880
nouw.com/hanshen
Gratis_Drottning
Gratis_Drottning,
hanshen
hanshen,
NIGHT OUT!! Crazy friday.. www.nouw.se/hanshen
nouw.com/hanshen
kajsa.wickers
,
Hej, såg att du började följa @andous pojkvän (Marcus) på instagram, varför då? Eller känner ni varandra? Han bor väl i Stockholm? Kram
kimu_divine,
Hej fin blogg kolla gärna in våran :)
www.twiiniiz.blogg.se
ThatLemur
ThatLemur,
Snygga bilder:)
nouw.com/thatlemur