Kärlek vid första ögonkastet

Lunch på Ritz / Nyårsnaglar av NailsByJuliaHej på er! Kvällen igår var lugn och mysig, gick på bio med mitt hjärta, vi såg Micke & Veronica. Den var HUR bra som helst, lätt och underhållande. Älskar David Hellenius och kunde inte sitta stilla i stolen när det visades upp fantastiska glimtar från Bohuslän och Bovallstrand. I somras ska ni veta att jag stod och tittade på inspelningen av denna film, vid tennisplanen i Bovallstrand. Därför var det extra kul att se filmen!

Idag då? Jo jag spenderade någon timma på stan i jakt på nyårsklänning, hitta den rätta, kärlek vid första ögonkastet. Sedan åt jag lunch med pappa vilket alltid är lika uppskattat, vi lyckas alltid äta på riktigt bra restaurangen och har alltid så mycket att prata, diskutera och skratta om.

Årets sista träningspass även avklarat, känns så otroligt bra. Men mitt i säsong så det kvittar!
Nu ska jag måla mammas naglar. Puss och kram

  • Vardag
  • 15 290 visningar

Gillar

Kommentarer

tennis.olivia
,
Hej vill du jätte gärna skriva vart du köpt din nyårsklänning för ska på jakt imorgon och har inte hittat ngn... Skulle varit hur snällt som helst om du la upp ett inlägg imorgon på morgonen!! Puss din blogg är så sjukt underbar och du har så välgjorda inlägg!
isaaa_,
vilka otroligt snygga naglar!!
isabyl.devote.se
sveorna
,
Åh, vart köpte du klänningen? Och hur såg den ut? Har lite ångest inför ikväll då den klänningen jag hade beställt var för liten! Något tips?
nadia.kandil,
Älskar också Hellenius… hahaha
nadiakandil.com
satan
,
VEM är din kärlek?