Köpenhamn

Mina fantastiska vänner spontanbokade Köpenhamn i torsdags. Egentligen hatar jag spontana saker men det var skönt att bara sätta sig på tåget och åka ner till Köpenhamn. Tänk vad kort man behöver åka för att få så mycket inspiration och ny energi. Mat, vin och vänner var precis vad jag behövde nu efter två tuffa veckor i skolan.

Vi checkade in på ett mysigt hotell, jag tror att det hette sp34. Därefter åkte vi upp till Illums rooftop för en mysig lunch i halvsol. Det ska ofta framstå som att man har det så fruktansvärt perfekt, vilket man faktiskt inte har varje dag. Men den här resan kan jag med handen på hjärtat säga var något av det bästa jag gjort på länge. Att få vara med vänner som ger så mycket, det ni.

Kvällen spenderades på The Markets asiatiska restaurang där vi åt en supergod middag bestående utav 9 rätter.. Lite väl mätta promenerade vi på ett iskallt Strøget, skrattade och pratade tills vi somnade, jag givetvis först. Morgonen därpå satt vi på Nyhavn i över 2 h och drack öl. Öl! Sedan shoppade vi på nya Arket, hoppade på tåget och åkte hem. Överlycklig och fylld med energi, jag har världens finaste vänner.

Ny vecka, ny kurs, nya jobb. Hörs!

  • 7 227 visningar

Gillar

Kommentarer

amanda
,
hej! Skulle du vilja skriva lite om hur beslutet att börja plugga direkt efter studenten känns nu i efterhand? Var det rätt val? Har du fått många nya vänner från skolan? Och vad är det du pluggar? Älskar din blogg förresten 😊
Elin
,
bästa❤️
Elin
,
bästa❤️❤️
JohanssonJoanna
JohanssonJoanna,
Vilka härliga bilder!!
nouw.com/johanssonjoanna