Ledig onsdag

Hej! Idag har jag en sån där riktigt mys-dag! Igårkväll fick jag reda på att jag var ledig från skolan idag, så jag packade väskan och åkte direkt hem till pojkvännen efter träningen och spenderade kvällen där. Idag åkte jag ut för en lunch i solen med mina fina morföräldrar i Långedrag. & Nu ligger jag raklång på soffan och ska ta itu med lite plugg samt svara på mail och sånt där tråkigt...

Ikväll ska jag på en casting igen. Blev vidare-castad för ett SVT-projekt! Men ni vet hur jag är och har alltid för mycket inplanerat samt att jag inte får låta något krocka med min friidrottssäsong så jag ska suga lite på den här karamellen. Det innebär isåfall 1 månads inspelning i Göteborg och måste både ta ledigt från skolan och träningen... Det är nu man verkligen måste ta ordet "prioritera" på allvar och verkligen ställa frågan om det är värt det? Såklart tycker jag det är fantastiskt att få chansen till en sån här sak och jag har alltid velat skådespela, men min friidrottskarriär är inte något jag bara slänger bort... Ska iallafall på möte ikväll så vi får helt enkelt se hur det blir!

Nu ska jag ta tag i mitt hav av plugg, PUSS

Seglarkrogen / Jack / Backträning / Lunch igen

  • Vardag
  • 21 576 visningar

Gillar

Kommentarer

clarakindholm
clarakindholm,
Åh vad spännande!
nouw.com/clarakindholm
Andreatherese
Andreatherese,
Härligt , ibland måste man ta tuffa beslut . 😊
nouw.com/andreatherese
ISA,
Men grattis till att gå vidare iaf 😃 alltid en bevis på att man är duktig, hehe
isabyl.devote.se
elinskoglund
elinskoglund ,
Åh vill se dig i tv-rutan <3 du är som gjord för det!
nouw.com/elinskoglund
Elin
,
Hej du hat en super inspirerande blogg, jag tränar också friidrott och undrar om du har något tips på fler bra bloggar som håller på med friidrott?:)