Livet åt sidan

Hej! Efter regn kommer sol, eller tvärtom? Efter en vecka med sol och skidbackar fick jag gå och lägga mig och sova i 4 dygn för huvudvärk och feber, inget är riktigt som det skall vara nu. Men ny tag och idag åker jag in till skolan för en genomgång och sedan åter hem och kurera mig. En lugn fredagskväll, och helg. Jag har JSM nästa helg, vilket innebär full fokus. Hoppas verkligen att jag fixar detta. Utöver har jag mycket plugg och skit att ta hand om nu så ni får ha förståelse! Vill ni att jag ska ordna en gästbloggare gör jag det. Hoppas NI mår bra! Kram och puss!

  • Vardag
  • 25 608 visningar

Gillar

Kommentarer

linnea.kn
,
Tycker bara du ska ta den tid du behöver och lägga bloggen åt sidan då om det är det som behövs. Skaffa inte en gästbloggare för det är ändå inte samma sak som när du bloggar. Blir inga bra inlägg då! Kram & hoppas du får mer tid snart!
louise.jensen
,
Du är underbar!! Se till att alltid sätta ditt välmående i centrum och första hand!
minkampmotanorexi,
isaaa_,
fokus på det viktiga nu, dvs DIG! kram<3
isabyl.devote.se
jjuliategebjer
jjuliategebjer,
Sjukt fin blogg!
nouw.com/jjuliategebjer
ellaaastar
,
Vart har du köpt dina glasögon? De är SÅÅÅ fina!! :D har du dålig syn eller är det läsgöasögon bara? Ska köpa läsgöasögon men hittar inga fina? Var köpte du dina och hur mycket kostade dem? Jättesupertacksam för snabbt svar! Älskar din blogg och du är superfin!!☺️:)
jjuliategebjer
jjuliategebjer,
Jag gjorde en synundersökning på Specseavers och köpte också mina läsglasögon där! de kostade runt 700 för bågarna men det är värt det eftersom de passade så bra!
nouw.com/jjuliategebjer