mhm, jag är tillbaka!

Hej,

Någon som saknat mig? Jag har saknat bloggen!

Jag behöver ta upp det här igen. Det var ju så viktigt förut. Bloggen. Bloggen! Vardagen. Platsen där jag skulle visa upp, inspirera eller bara skriva. Sen fylldes livet med så mycket mer. En pojkvän, riktigt fina vänner, en lillasyster, ett universitet, ännu fler vänner, friidrotten, ett jobb, och en massa känslor! Vem är jag och vart ska jag? Det började kanske med att jag fick ett heltidsjobb, jag var jättenöjd. Sen ringde Handelshögskolan i Göteborg och erbjöd en reservplats. Sov på saken och sa upp mig på jobbet innan jag ens börjat. Firade pappas 50 årsdag i flera dagar, nollades på Handels, träffade en helt fantastisk vän, och sen valde jag och min dåvarande att bryta upp. Hur kändes det? Ingenting. Jag glömde bort att känna efter. Flydde till Stockholm i några dagar. Skolan blev en plats där jag kunde börja om på nytt. Universitetet var ju ytterst ”vettigt” att ägna sig åt. Jag var nog mest ledsen på nätterna. Men allt flöt på. Vännerna har aldrig varit viktigare än då. Min lillasyster kom ikapp mig och idag är hon min absolut bästa vän, finns få som har så fina tankar, idéer och värderingar. Öste på hela vintern. Åre, jul, nyår, födelsedag, trettondagsaftonbal och sen åkte vi ner till alperna. Jag har haft för kul helt enkelt. Vinkade av tre av vänner på Landvetter, förra veckan även Anna och på nu torsdag åker också Alice. Det gör jätteont. Det känns som att bli dumpad en gång i veckan. Men vad stolt jag är, mina starka, fina, goa, bästavänner åker på äventyr, och kommer komma hem ännu starkare. Jag längtar.


Jag då? Ekorrhjul, som jag älskar så mycket. Det mesta är på plats, egentligen, inbrott i bilen och blev av med det mesta, men nu sitter jag glatt med en ny dator, tiotusental bilder fattigare, men jag tror jag klarar mig fint ändå. Hårdträning och tävlar varje helg fram till mars, så det brukar vara vid den här tiden på året. Allt är som det brukar vara, jag saknar bara lite kärlek.


En paus från dessa sociala medier. Mer än 4 månader sedan jag var här, och yes jag klarade tentan :-) Nu är jag tillbaka!

  • 5 840 visningar

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
iiihh vad kul att du är tillbaka!!
nouw.com/corneliakarlsson
Linneastridh
Linneastridh,
ååå välkommen tillbaka vackra du! Vad säger du om att planera in att ses lite längre fram? looove 💕
nouw.com/linneastridh
emmanikelinnea
emmanikelinnea,

hemskt gärna, Puss!!!!

nouw.com/emmanikelinnea
juliaskanberg
juliaskanberg,

Välkommen tillbaka!

nouw.com/juliaskanberg
Alice
,
Väldigt fint inlägg!