min största rädsla


När jag är som mest stressad och mår som allra sämst så brukar jag förklara för mina närmsta att nu är jag på en topp, allt rullar på men det går alldeles för fort, och om en vecka vet jag att jag kommer ligga nere på botten och allt kommer gå fel. När som helst jag kan ramla ned för toppen och det kommer hända väldigt snart. Det hände idag.

Förutom att förra veckan fylldes av plugg, prestationsångest och stress, så drog jag dessutom lite lätt till min inre lårmuskel under sprintpasset. Det enda man kan göra är att vila och hoppas att det blir bättre. Tog itu med det mesta och flydde till Stockholm över helgen. Igår visste jag fortfarande att det var något som var fel, jag kände på mig att jag tagit på mig för mycket och somnade i tårar. Idag har jag egentligen mått riktigt bra, skolan gick fort och vände snabbt hemma för att åka till träningen. Men väl påväg till bussen och i ett försök att hinna med den så känns det som tusen nålar sätts i min framlårsmuskel och där vänner, där har vi min största rädsla, en stor jävla bristning i hela framlåret. Jag har nog aldrig känt sådan här smärta i hela mitt liv, och främst för att det gör ont i hela kroppen när jag tänker på vad jag gjort. Jag vågar inte gå på benet och jag har ingen aning hur stor skadan är och ingen aning när jag kan träna igen. Det är vid sådana här tillfällen man bara vill gömma sig under täcket och aldrig gå upp. Och det är ungefär det jag tror jag skall göra nu.

Önskar verkligen jag kunde ge er energi den här måndagen men just nu är jag tom på det! KramGillar

Kommentarer

leapettersson
leapettersson,
Håller fullt med om alla up and downs i livet! Sånt får man leva med. Men att skada sig och att skadan drabbar träningen är något av det värsta som finns! Jag har själv upplevt det då mitt knä under en längre tid hoppade ur led vid ansträngning och efter operationen blev allt bara värre och pga detta kan jag inte träna på det sätt jag vill.. Då är man i en svacka som man inte ser något slut på..
nouw.com/leapettersson
Erika
Erika,
Hej! Jag tänkte bara fråga hur mycket det kostar att färga håret hos din frisör?
IP: 82.99.3.229