Mina senaste darHej på er! Nu är det lugn och ro igen så jag har tid att skriva lite här.

Dagarna går som vanligt förbi och man hinner knappt reflektera om vad som händer i livet. Det kanske bara att vänja sig. Kan sällan slappna av, läser varken böcker eller ser på serier. Lyssnar knappt på musik längre. Det är inget som får mig avslappnad ändå. En person jag träffar just nu frågade vad som får mig att slappna av. Inget just nu skulle jag tro. Förr var det famnen man kröp upp i, nu är det mest hemma man kan få ro. Eller på landet. Jag har alltid sökt mig efter trygghet och när jag inte känner mig trygg hos någon mår jag jättedåligt.

Sen jag kom hem från träningslägret i Spanien har jag inte funnit motivation alls för skolan och det är skrattretande hur jag kunde skriva sista tentan med så få timmars pluggande. Men det gör ju inget som tur är, skolan får mig inte särskilt stressad just nu. Det är mest en bonus. Att vinka hejdå till världens finaste vän var inte lika roligt, distansförhållande deluxe. Hon kommer förhoppningsvis hem till Göteborg en sväng annars får man väl leta upp henne i Madrid eller Marbella.
Styrde jag upp till redigt förmingel hemma på altanen och firade att sommarens nattklubb öppnade igen, uppslukad i någons ögon sov jag knappt 2 timmar, cyklade glatt och jobbade i 12h + 8h. Lagom jättetrött tillbringade jag ytterligare timmar med honom.

Ännu en vecka i skolan gickoch vi sprang hem SM medaljer på hemmaplan. Mina vänner tittade förbi och jag blev så glad, att ha dom på läktaren när jag tävlade var verkligen så roligt. Tack! Samma helg kom Anna hem från Italien och hon bjöd på lunch på altenen och det var en sån härlig känsla att alla mina bästa vänner äntligen var hemma.

Tentaveckan kom och som sagt skrev jag inte särskilt bra, men den skrevs iallafall. Firade sommarlov med mina två favoriter på Taverna i Linné. Tävlade helgen lång, men fick till en ypperligt trevlig middag hemma hos Anna som styrde upp så fint. Körde in tjejerna till stan och hem och susade sött. Gjorde 5 starka resultat och blev därmed uttagen till Nordiska Mästerskapen!

Veckan efter hade jag intensiva pass och en del jobb. En sväng till Lidköping för student, och sen till Bovallstrand för ytterligare ett firande. Satte mig, halvvägs till Oslo, på altanen till sommarstugan. Det är så fruktansvärt vackert på västkusten. Det är så tyst. Där ska jag vara mycket nu i sommar. Med eller utan vänner. Här ska jag få tid att tänka, planera och just slappna av. Med återhämtade kropp, nya tävlingskor i bagaget, körde jag själv till Norge och tävlade min första 7-kamp i Nordiska Mästerskapen. Hade ganska bra flyt, 3 personliga rekord och sprang tillslut hem ett silver! Faa-an vad kul det var!

Jobbade en vecka, firade sista studenten och sen ett dygn i Bovallstrand följt av en jobbhelg.
Idag är det måndag och jag har 0 att göra. Sen ska jag träna. Ta hand om er <3  • Vardag
  • 9 443 visningar

Gillar

Kommentarer

Josseanderssonn
Josseanderssonn,
Gud så snygga<333
nouw.com/josseanderssonn
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh så många härliga bilder med så mycket glädje i! Hoppas du har en fin dag 😊
nouw.com/sofialissmyr
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Har också haft svårt för hitta ro i kroppen... men har på senaste tiden hittat lite verktyg vad som funkar för mig...de kommer du också göra tids nog😊
nouw.com/johannakvarnstrom
Wjohansson
Wjohansson,
Vilka härliga bilder!
nouw.com/wjohansson
Lea
,
Kan du inte berätta mer om dina studier? Hur har åreåt i högskolan varit, är det stor skillnad från att ha prov varannan vecka etc till att plugga till en tenta? Och klarade du alla dina tentor i år?