några frågor några svar

valde ut några frågor att svara på! Hej! Jag ska snart till London och har inte jätte koll på vilka märken som finns och vilka som är inne! Skulle du kunna skriva en lista på några märken/affärer som man kan hitta i London! Skulle vara sjukt tacksam för svar! Din blogg äger och du verkar vara ha en unik personlighet som jag skulle vilja ha! Har även en fråga om du tycker det är bra att ta någons sida pågrund av att det är ens bästis och den andra sidan är en vanlig kompis! Eller ska man stå emellan och inte utesluta någon? Är du en person som tar sida eller står du mellan 2 gäng? Hej, jag har själv aldrig varit i London, och har no idea på hur staden är uppbyggd och vilka affärer som finns. Men jag kan tänka mig att det flesta affärer finns. Och jag skulle köpa hem ett antal skor, Converse man inte kan hitta i sverige, Toms.. Sen skulle jag gå till alla butiker vi inte har i Sverige, som VS, Abercrombie, Juciy o.s.v o.s.v. Förstår inte riktigt din fråga, men jag har alltid varit en person som står mittemellan, aldrig fäst mig vid vissa personer. Men nu det senaste är jag nog alltid på mina närmaste vänners sida, nästan vad det än handlar om. Men man måste ju självklart se rättvisan i situatoner och ta sida efter det. Hehe hoppas det hjälpte :) Vad har du för trosor under vita byxor??? Vet verkligen inte vad jag ska ha? Spets syns igenom och vanliga vita så syns troskanten? HJÄLP
Haha underbar fråga. du behöver inte oroa dig för att kanten syns, det är förståeligt. Men string är det absolut bästa, men jag bryr mig inte riktigt om det blir hipster spets eller liknande. Bara du inte sätter på dig ett par rosa boxer under, hehe. Ska snart åka till USA.
Vad skulle du köpa?

Det är så svårt när jag själv inte varit där! Jag skulle köpa allt man inte kunde köpa här i sveirge typ, Victoria Secret bl.a. Fråga mina fina Jennifer hon var nyss där! Hej! Först vill jag börja med att jag älskar din blogg sjukt går in på den minst 20 gånger varje dag! och du tar väldigt fina bilder, tar du alla bilder med kameran eller några med mobilen? kan du inte lägga upp lite bilder från kameran och några från mobilen? Tack vad glad jag blir! Tack! Jag tar olika, oftast med mobilen! Jag försöker blanda, vill använda min kamera mer! Kram Hej!
Jag ska åka på klassresa till Göteborg och skulle behöva tips på shopping.
Bästa second hand affär? Bästa märkesaffär osv..
Din blogg äger!
Pussss
Hej vad rooligt! Second hand är inte särkslit populärt i Göteborg, med de du kan finna är Myrorna, Emmaus som ligger vid Järntoget/Linné. När du kommer till Göteborg måste du gå till Fiorucci på Vallgatan, Hela kungssgatan, NK och kompassen. Där hittar bra affärer! Kolla även Grace, Kålle & Ada, Chelsea, Guapa, Milk and Honey, o.s.v. Vilka brukar du umgås med på friidrotten?
finns det något med friidrott du inte gillar?
vilka ska du springa stafettsm med?
I friidrotten är vi alla tillsammans. Klart jag pratar mest med Ellen om hon är där eller så, men vi är alla med alla :) Nej inte vad jag kan komma på! 4x100 - Tess, Lisa och Caroline, och 3x800 Kerstin och Anna! varför dricker du alltid coca cola light? har du typ ätstörningar? menar inget illa, undrar bara, för du dricker aldrig vanlig cola! Åh blir så ledsen för den här frågan. Det finns inget som säger att man har ätstörningar bara för att man dricker light. Jag tycker bara inte om vanlig cola, det är för sockrigt! Om du ser att jag ävenbeställt en hel jevla pizza kan du nog räkna ut att jag int elider av något sånt :) Hade svårt att äta för några månader sen, men allt är bra nu :) älskar maaat Hej, har länge funderat på att köpa en Mikael Kors väska. Vad tycker du om dom? Vilken färg? Åh dom är så fina! Jagtycker den svarta och vita är finast! Om du vill köpa en, köp en!
Umgås du med 99:orna på din skola? Vilka isåfall? Nej inte direkt att jag umgås med någr tyvärr :( Men jag hälsar ju på många tjejor, som Ella, Esher, Lina, Carro, Kajsa! Och sen friidrottar med ett antal av dom!
  • Q/A
  • 197 visningar

Gillar

Kommentarer