NAILS & LASHES

Igår besökte jag Johanna Hagström och Julia Fredriksson som sitter på Nailshape och skapar bokstavligt talat konstverk! Först fick jag ligga avslappnad i några timmar och få mina fransar förlängda, wow! Helt otroligt snyggt! Behöver knappt sminka mig på fler flera veckor. Johanna har gjort fransar i flera år och jag kände mig verkligen trygg i hennes händer. Har alltid varit lite rädd för fransförlägning, men detta kändes riktigt bra.


Naglarna fick äntligen fixas och jag valde neutrala nude med lite detaljer. Julia är en mästare på att måla, så man vet aldrig vilken konst jag kommer ha på naglarna i framtiden!
För att boka fransförlägning hos Johanna: BEYOND BEAUTY & för att göra dina naglar snygga hos Julia: NAILS BY JULIA.  • Skönhet
  • 16 320 visningar

Gillar

Kommentarer

louise.kall
louise.kall,
Hej Emma! Jag älskar verkligen din blogg och jag läser den dagligen. Det är så att jag har en fråga till dig angående LM Engström. Vad hade du för antagningspoäng när du sökte till LM Engström och är det någon såkallad "märkeshets", att märkeskläder klassas som en viktig del? Jag hoppas verkligen att du kan svara på mina frågor. Tack på förhand finaste Emma:))
patriciaah.ramos
patriciaah.ramos,
Vilken längd, tjocklek och kurva tog du? Tacksam för svar!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229