nationellaprov avklaratPrecis som alla andra 98:or har jag spenderat mina senaste dagar framför NO böckerna, och äntligen är nationella avklarat, eller iallafall den delen. Inser att jag lagt extremt lite tid på bloggen och det ska jag verkligen ändra på, haft en väldigt mysig helg men som sagt, mycket plugg. Men nu kan jag andas ut lite och ska försöka balansera skola och blogg.

Idag är en dag precis som alla andra, ska hem direkt efter skolan och spendera några timmar framför datorn och plugg och sen ska jag träna pass nummer 2 för veckan, vilket känns så bra. Har tränat stenhårt i 4 veckor nu, eftersom vi följer ett träningsprogram, som innehåller sprint, styrka och koordination. Uppbyggnad kan ju vara den bästa träningen.

Pussar

  • Vardag
  • 9 648 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Vilket utav ämnena kemi, fysik och biologi tilldelades din skola? Vad tyckte du om det? Lätt/svårt??
Guest,
dyngo där älsk<33
elsaw.se
Guest
,
kan du inte ge exempel på hur ett pass kan se ut nu för dig under uppbyggnaden? typ ett löppass! hade varit kul att veta!! :)
Guest
,
var det svåra frågor?
zarajuntunen
zarajuntunen,
Hej! Jag har en tävling för alla om att bli veckans blogg! Det blir bra reklam för din blogg att vinna :) Var gärna med och tävla. För att få veta mer, läs här: http://www.nattstad.se/zarajuntunen/veckans-blogg-13383641
nouw.com/zarajuntunen
lizaludvigsson
lizaludvigsson,
Hoppas nationella gick bra :)
nouw.com/lizaludvigsson
emmafelsing
emmafelsing,
Hej, snygg blogg :* Ville bara säga att jag är ambassadör för ef språkresor och jag skulle vilja säga att om ni har frågor är det bara att kontakta mig! Beställ en GRATIS broschyr här: http://my.ef.com/Emma.Felsing ha en bra dag, kramis
nouw.com/emmafelsing