NOUWEVENT


Tillbringade min tisdagskväll med alla fantastiska tjejer på NOUW. Vi samlades på kontoret för att starta med med en rolig, givande, tankeställande och peppande föreläsning av Johannes Hansen - som precis släppt sin bok - "FUCK YOUR FEARS" där ni bl.a kan läsa om hur man vågar testa nya saker i livet. Ett citat jag fastande speciellt för var "Livet börjar där din

trygghetszon slutar"... Mer om det kan ni läsa i hans bok och ni kan köpa den här: http://johanneshansen.com

Jag ska verkligen se till och läsa ut boken så snart som möjligt - så fort jag öppnade den fastnade jag helt. Johannes rådgivning var någet av det där extra... Helt fantastiskt.

Under föreläsningen njöt vi av goda juicer från Orange N Blk, ett självklart val, ÄLSKAR det stället.

Sedan begav vi oss vidare till Clarion Hotel Post,, där vi bjöds på en fantastisk tre-rätters på restaurang NORDA, mer information kan ni hitta här: www.clarionpost.com, en väldigt mysig och härlig kväll. Tack NOUW!

​Grymma Johannes Hansen!

Fina tjejerna, @juliamalmsten & @mlisamuelsson

Fantastiska @pdotter & @alicestenlof

Gillar

Kommentarer

guldlock,
Kanonfina bilder 😃
Nouw.com/Guldlock
ffannyolsson
ffannyolsson,
Ser ut att ha varit jättetrevligt!
nouw.com/ffannyolsson
goteborgsmamman,
Hej fining!
Jag är inte mycket för att göra reklam på andras bloggar - men den här tävlingar får varken du eller dina läsare missa! Jag lottar ut 2 biljetter till Nordic Wellness event Strong Together den 7 maj - in och tävla för chansen att träna tillsammans med mig och träffa Bingo Rimér, Mårten Nylén, Kristin Kaspersen m.fl!
Ha en underbar kväll!
Kram <3
goteborgsmamman.se