nu är jag tillbaka igen


Hej alla vänner och läsare!

Nu är jag tillbaka, inte starkare än någonsin kanske, men jag är iallafall tillbaka. Ibland får man se över hela livet, låta saker vara för att hinna med något annat, eller bara se till så man kommer på banan igen. Inte riktigt där är jag än - men i börjar av den här hösten gick det inte alls som det skulle och skolan, friidrotten och allt runt omkring kvävde mig. Jag tycker verkligen det är jätte roligt att driva bloggen, och det kommer jag fortsätta att göra. Men precis som allt annat i livet går det i perioder. Någonting jag sätter i första rum just nu är min familj och mina vänner, det är otroligt viktigt eftersom att dagarna springer förbi och man hinner knappt ta hand om sig själv.

Anledningen till att det blivit såhär är att jag ställer väldigt höga krav på mig själv i skolan och samtidigt vill prestera på topp i friidrotten. Balansen är svår att finna men den finns där. Träningen har rullat på väldigt bra och det ska bli så roligt att börja tävla igen. Jag har fått väldigt bra hjälp av min tränare, klubb och Marcus på Optimum, så 2017 kommer verkligen bli ett år för att prestera. Jag lägger upp mot 15 timmar på friidrotten i veckan, det kanske förklarar min kassa närvaro här på bloggen.

Snart kommer ni få ta del av allt vi jobbat med i skolan, vårt UF företag! Det har tagit månader att starta upp det men snart ska ni få se vad vi skapat. Att skolan är tuff det vet vi alla, men det här med UF är mer jobb än vad man tror…


Räkna med mig framöver, inte särskilt ofta, men jag är tillbaka här!

Massa kramar

  • 21 998 visningar

Gillar

Kommentarer

elinskoglund
elinskoglund ,
Äntligen <3 Du har vart saknad!
nouw.com/elinskoglund
BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Vad roligt du är här igen välkommen tillbaka! --------- Har du lust så kolla gärna in på min clean eating-blogg. Tema fram till jul är nyttig low carb julmat: nya julmatsdieten, vegojulrecept, nyttiga bak och godistips, en härlig tävling, massor med julstämning och mycket mycket mer. Välkommen in till mig!
nouw.com/blog_of_foodcraft