nya naglar

Ännu en gång fick jag lägga mina händerna i Julias händer och sitta och småprata och skapa konst i några timmar.

Denna gång fick naglar bli lite nakna, en svagt rosa akrylblandning med silvriga detaljer på ring och långfingret. Lika nöjd som vanligt. Trivs så bra med akrylnaglar, och att veta att mina naglarna faktiskt är såhär fina. Nagelbitare som jag var, är det en helt fantastisk känsla att ha såhär långa naglar. Har fått frågor kring hur mina egna naglar mår av ständigt material på. Om man går till en utbildad och duktig nagelterapeut, då kan man vara lugn. Naglarna växer mycket fort och skyddas av allt en nagel kan bli utsatt för. Jag har både blivit av med tix att bita och riva på tippar och nagelband, samt förstörda nagelbäddar och ojämnheter.

Kommer jag alltid fortsätta stärka naglarna med akryl/gel? Inte alltid, men en lång tid framöver. När man väl provat en gång så vill man ha kvar dessa läckerbitar. Finns inget vackrare än välvårdade naglar! Om man inte vill förlänga eller förstärka kan man även bara få nagelmanikyr och lack. Lika snyggt det!

Julia är verkligen otroligt bra på det hon gör. Man vet aldrig vad som kommer skapas på mina naglar framöver, minns ni nike-loggan på ringfingret? Hon är SÅ nogrann och duktig (vilket jag kräver, haha, perfektionist). Har du funderat på att fixa naglarna på salong? Du kommer tacka dig själv!

Du får hela 30% om du anger mitt namn vid bokning! Gäller nyset, januari ut.

Boka på Nails By Julia eller på 0768205040

Hon svarar på alla frågor du funderar över och priser hittar du på nailshape.se

  • Skönhet
  • 15 467 visningar

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Elegant :)
nouw.com/nettan
Ruzanna
Ruzanna,
ALLTSÅ wow, vilka snygga naglar! älskar dem! :)
nouw.com/ruzanna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229