PICKNIK INOMHUS

Fina @elsaw

Idag var tanken att vi skulle ha picknick ute i Trädgårdsföreningen och äta middag på filtar i solen... Men eftersom regnet öste ned fick vi hänga på kontoret istället. Juicer, sallader och wraps från Orange&BLK och helt fantastiska muffins från One Cake! Fick även med mig ett iPhone skal från Richmond&Finch.

...& självklart en fantastisk trevlig inomhuspicknik med kollegor och vänner. Vi saknade några som är på vift ute i världen men alldra gladast blev jag av att se @elinskoglund som är hemma igen samt som fixat så gott till oss. Tack Elin och NOUW <3

Gillar

Kommentarer

evelinacjo
evelinacjo,
Vart har du köpt din fina blus samt poncho någonstans? (såg på Elin Skoglunds blogg) 😊nouw.com/evelinacjo
Fredrikapersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

MTOTFLS

Kaffe i solen // Min lilla // Solglasögon från Le Specs, Junkyard // På kanelen // Middag på Pinchos // Naglar av @emiliafaust // Ceasar på köksbordet, mamma kan!


Och äntligen så var det helg igen. Väl behövligt efter nationella i matematik och mycket pluggande. Idag la jag extra tid på friidrotten och funktionärs arbetade på mässan, och ja, jag ska springa Göteborgsvarvet, fast på söndag, 5 km. Tränade i 2h och planerade säsong med coach, har några dagar att bestämma hur min utesäsong skall se ut och så som det ser ut just nu kanske jag måste ändra på mina mål... Men det är svårt för jag tycker det allt är så otroligt roligt - trots 10h träning i veckan!

Nog om det, imorgon ska jag äntligen unna mitt hår både klipp och färg. Och på kvällen väntar bästa Veronica Maggio på Liseberg. Minns hur jäkla bra hon var live senast... Har stora förhoppningar, och dessutom skall det ösregna. PUSS

  • Vardag
  • 23 613 visningar

Gillar

Kommentarer