Plugga i USA

Slog mig ner på nyöppnade Benne helt själv för lite pasta. Känns nästan som jag är lite rädd för att vara ensam, så jag måste öva. Livet har rullat på lite för bra det senaste och det har jag min kära pojkvän att tacka för. Han hjälper mig med allt just nu och allt känns så bra. Plugget går framåt, har två tentor kvar innan årskiftet så det ska bli så oerhört skönt att åka upp till lägenheten i Åre en vecka, som förövrigt är helt nyrenoverad så det blir ju så mysigt.

I helgen varvade jag funktionärsjobb i friidrotten och lite häng med älskade Alice som var hemma från Lund. Det är så intressant att se hur vissa vänskaper håller så bra trots att man bor så långt ifrån varandra, har helt olika vardag och ses så sällan.

Sitter och försöker planera allt som komma skall. Jag ska göra klart terminen och sen avsluta min tävlingssäsong, kort därefter flyttar jag till USA några veckor. Närmare bestämt San Fransisco, och jag är så fruktansvärt taggad på detta. Jag ska läsa engelska och träna friidrott. Mycket vemod när jag tänker på att jag ska klara mig helt själv? Är exempelvis jätterädd att jag inte kommer hitta några vänner på skolan, haha... Det är nog inte många som förstår hur rädd jag är för att resa iväg såhär. Det har tagit många månader för mig att bestämma vad jag vill göra, och oerhört mycket mod att boka. Det är mycket som oroar mig som jag vet att jag inte behöver oroa mig inför. Jag tror inte jag är någon globetrotter (kanske därför jag inte stack iväg till andra sidan jorden direkt efter studenten), men att resa iväg lite ger mig nytt perspektiv och kanske motivation till livet jag har här hemma. Jag trivs ju här, så känner inte att det är något jag behöver "fly" ifrån. Det finns så många människor som jag vill vara med precis just nu, så det tar emot något oerhört att lämna allt hemma. Men 6 veckor är ju ingen tid, det kommer gå så fort så. Känns som resan redan börjat för det är så mycket som ska fixas innan man åker iväg. Dessutom har mina föräldrar sålt huset, så hela mitt liv ska packas i flyttlådor innan avresa! Så allt blir extra snurrigt :-)

Så roligt! Jag är så taggad! Puss och kram <3Foto: Fredphotos

Bilder från GADDEN-banketten jag var crew på för några veckor sedan. Så himla roligt och lärorikt!

  • 15 828 visningar

Gillar

Kommentarer

AlexandraLindelöf
AlexandraLindelöf,
Åh, du kommer älska San Francisco! Jag var precis där och det är en så mysig stad!
nouw.com/alexandralindelöf
EmaJusupovic
EmaJusupovic,
Du har inget att oroa dig för. San Francisco människor är helt underbara så vänner kommer du inte ha ett dugg problem med. Du kommer inte vilja åka därifrån kan jag lova! Sedan jag flytta till USA har det gett mig så mycket mer livslust, var så sjukt skoltrött innan. Nu i USA är jag otroligt taggad på att komma hem till Sverige och starta mina nya projekt och skolan här är jag jätte taggad på, känner inte det minsta skoltrött. Så tagga och klart du ska vara nervös det hör till men låt det inte ta över dig bara. All kärlek till dig<33
nouw.com/emajusupovic
Frida
,
Hur länge ska du vara i San Francisco? Är det plugg via handels eller tar du en paus därifrån? Isf vilken organisation åker du med?😍
erikssontowa
erikssontowa,
Åhhh vad najs!! själv ska jag flytta till australien och plugga där i ett år, kommer bli en stor omvändning hahha <333
nouw.com/erikssontowa