qqqaaa

Går du och din pojkvän i samma skola? är ni lika gamla? :)

Nej det gör vi tyvärr inte! Jag går i nian och han på gymnasiet! Han är 17!


Vem är det brevid dig? Har hon blogg?

Alice, ja världens bästa blogg alicewaay.blogg.se !

Hej Emma, tänkte bara fråga om du har några mera modell jobb som kommer upp snart eller om det var bara en engångs grej? Kramis

Nej jag har några saker på G men det är mest bloggsamarbeten. Har bara ett modelljobb inplnerat i höst och det är för samma företag som senast! Berättar mer om det kommer upp något, men just nu fokuserar jag mest på friidrotten och skolan!

Älskar din blogg & framförallt din stil, to die for!
Ska snart till Göteborg & undrar om du skulle vara snäll & ge några tips på butiker,kläd-,smyckes-,inredning-butiker you name it, skulle va asschysst!

Tack :):) Vet ju inte riktigt hur stor koll på göteborg du har. Men försök hitta Fioucci, Milk & Honey, Sally Jones, Kålle & Ada, Raglady, Tara, Topshop, Zara, Ragtime, NK o.s.v!


Varför kan man inte se hela månaden när man går in på arkiv?! Vill se hela augusti eftersom jag varit borta och missat massa inlägg! Men ser bara till typ 23 vilket är väldigt nyss. Finns ingen ''nästa sida'' knapp heller ju. Går det att fixa eller kan man se på något annat sätt?
Kram

Åh jag vet inte, i nästa deisgn kan jag försöka ordna det!


Kan inte du skriva dina personbästa i dom olika grenarna?

Gå in på sverigestatistiken! :)


Hoold up, melville as in brandy melville? :O

Yeees, Brandy Melville ligger i Stockholm!

Vill du fixa en video på dig när du hoppar höjd?

I'll try! :)


Hej! Bara undrar en sak, har du vikt ner dina primeboots och haft dom där ett tag? Isåfall blir det ett sträck eller ser dom helt normala ut när man viker upp dom igen? Jätte bra blogg!

Jag använder inte mina mellanhöga så ofta, jag har vikt ned mina och det enda som händer är att det blir ett liten vikning där man vikt dom! No problem! Tack :)

  • Q/A
  • 528 visningar

Gillar

Kommentarer