SOMMAR ?1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄRSpana in de här otroligt snygga grejerna från La Redoute! Nu ska ni få ett riktigt härligt tisdagsstips: just nu har La Redoute 40% hela sin butik! Inga undantag, oavsett vad du vill handla på La Redoute så får du 40% rabatt om du uppger BIG40 i kassan. Det är förmodligen en av de bästa kampanjer någonsin, just på grund av att det gäller precis allt. Visst är det perfekt? Jag är väldigt sugen på att uppdatera min garderob lite grann nu! Passa på, rabattkoden gäller under hela veckan!

  • Shopping
  • 15 143 visningar

Gillar

Kommentarer

johannahogel
johannahogel,
Åh, tack för tipset!! 😊) Kramnouw.com/johannahogel
lisabengtsson
lisabengtsson,
Älskar väskan, så snygg!nouw.com/lisabengtsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

MTOTFLS

Kaffe i solen // Min lilla // Solglasögon från Le Specs, Junkyard // På kanelen // Middag på Pinchos // Naglar av @emiliafaust // Ceasar på köksbordet, mamma kan!


Och äntligen så var det helg igen. Väl behövligt efter nationella i matematik och mycket pluggande. Idag la jag extra tid på friidrotten och funktionärs arbetade på mässan, och ja, jag ska springa Göteborgsvarvet, fast på söndag, 5 km. Tränade i 2h och planerade säsong med coach, har några dagar att bestämma hur min utesäsong skall se ut och så som det ser ut just nu kanske jag måste ändra på mina mål... Men det är svårt för jag tycker det allt är så otroligt roligt - trots 10h träning i veckan!

Nog om det, imorgon ska jag äntligen unna mitt hår både klipp och färg. Och på kvällen väntar bästa Veronica Maggio på Liseberg. Minns hur jäkla bra hon var live senast... Har stora förhoppningar, och dessutom skall det ösregna. PUSS

  • Vardag
  • 23 613 visningar

Gillar

Kommentarer