Sommar på riktigt

Åh ungefär såhär har min senaste vecka sett ut. Äntligen lite sol och sena kvällar. Pendlar jämt mellan Göteborg och landet nu, för att dels kunna träna och njuta av mitt sommarlov på västkusten. Idag fick ju också något så helt fantastiskt väder och då ska jag såklart stå i butiken och jobba... Men det är mysigt det med.

Händer hela tiden så mysiga saker här och just nu vill jag bara njuta av tiden så jag ägnar inte mycket tid med mobilen och dator - vilket resulterar till dålig uppdatering.

Puss och kram!

  • Vardag
  • 19 428 visningar

Gillar

Kommentarer

Hanna Sahlqvist aka Hannavic
Hanna Sahlqvist aka Hannavic,
Ojjj vad underbart det ser ut! 😊

Många kramar från Hanna <3
www.hannavic.se
hannavic.se
MajaElin
MajaElin,
Ser jätte härligt ut vill till båten nu<3nouw.com/majaelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Filminspelning

Heej. Äntligen några timmar ledigt. Måndag, tosdag och onsdag har varit helt fullspäckat. Mjukstartade (!) med skolan och efter ett sprintpasset kände jag mig ganska hängig och somnade tidigt. Tisdag morgon kastade jag mig in på en ny arena och startade filminspelningen som kommer att pågå i en månad. Jag var så nervös, men det har både varit jätte roligt och skitjobbigt. Jag är så stolt över mig själv att jag tagit det här steget. Ni får självklart veta mer så fort jag får lov för produktionsbolaget att berätta. SÅ länge får ni ha en jätte bra vecka och helt enkelt hoppas att jag hinner blogga! Puss & kram

  • Vardag
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer