sommarkurs med Allakando

Jag vill egentligen inte ta upp det nu... Men för att ni skall vara säkra på att ha en plats på Allakandos sommarkurser i matte är det tid för att anmäla er nu. Vi har precis fått sommarlov, men jag tror inte jag är ensam om nervositet inför kommande skolår. Jag ska gå en förberedande kurs under 5 dagar, i slutet av detta sommarlov för att lära mig nästa års matte. Målet med kursen är att det ska bli enkelt när skolan börjar och att man ska kunna höja betyg oavsett vilket mål man siktar mot. Kursen ger dig helt enkelt ett stort försprång och kan höja ditt betyg samtidigt som du slipper stressen under hela nästa skolår. Du har lärt dig kursen på ett snabbt, enkelt och roligt sätt!

Själv gick jag en intensivkurs i våras inför nationella och tyckte det var hur bra som helst! Jag lärde mig så mycket under dessa dagar och lyckades höja mig hela två betyg (!!!) Därför rekommenderar jag verkligen läxhjälp och framförallt med Allakando då de har otroligt bra upplägg och väldigt duktiga lärare.


Ni bokar och läser mer om kurserna här.


Inlägget är i samarbete med Allakando

  • Samarbeten
  • 24 828 visningar

Gillar

Kommentarer

rebsan
,
Hej kan du tipsa om lite snygga outfits nu till marstrands volleyboltunering och även vart man kan köpa kläderna. Gärna i ett inlägg tack 😊