SVARAR

Har du haft navelpiercing?

Nix det har jag inte!

Har du bristningar?

Nej, det har jag inte! Jag har tjocka blodådror och relativt tunn hud, och igår frös vi väldigt efter badet.

Har du och Emil gjort slut? Känns som att du inte är med han så mycket längre? Eller är det bara jag som fattat helt fel? Iallafall! Ni är så söta tillsammans.

Åhh fått massa frågor om detta!! Nejnej, om ni missat detta befinner jag mig på mitt sommarland och Emil är kvar i Göteborg. Jag ska ner till honom nästa vecka, och han kommer hit veckan efter det. Saknar honom så sjukt! Tack :)

Hej Emma! Jag har läst din blogg ett tag och tycker verkligen att den är hur bra som helst! Men jag har bara en fråga: får du mycket elaka kommentarer? Och hur gör du isåfall för att inte ta åt dig av de?
Jag har nämligen mycket problem med det på min blogg och skulle behöva lite tips för att inte lägga för mycket energi på det negativa. Kram

Hejj, du har så rätt. Jag får nedlåtande kommentarer varje dag och det ända jag gör är att klicka bort de. Dock är det mycket frågor som kan vara elaka, som exempel den första frågan jag svarade på.. Då svarar jag bara med sanning och tar inte åt mig. Jag vet själv vad som är rätt och att det flesta kommenterar med avundsjukan som bakrund. Kram

Jag trodde det andra paret var en kjol? Eller asså hur blir dom till shorts, vart sitter liksom sömmen? haha lol hoppas du fattar frågan :pp För det ser ju ut som en kjol menar jag, men sjukt snygga var dom!

Det är en kjol gumman

Jaaaa. Herregud fick minst 10 kommentarer om detta! Jag har berättat förut att det är en KJOL. Och jag skrev "my shorts" som rubrik för det var det de handlade om.

En kjol alltså.

Har du svarta hunter? I sånna fall, har du blanka eller matta?

Jag har mörblåa matta!

Du härmar Jennifer härmapa dedu

Håller med, ta bh:n för Jennifer har också sådana shorts.

Snälla. Jag köper vilka shorts jag vill. Jag är 110% säker på att Jennifer inte blir sur för det. Ärligt talat, hur många har inte ett par sånna shorts? Ska tjejer bli härmapor för att de köper primeboots också eller?


Jag såg dig på sportspegeln igår, du satt inne på friidrottens hus på en träningscykel!!

Haha, då såg du fel för det var inte jag! Kram på dig


Vad tycker du om vans? Vilken färg skulle du tagit om du köpte?

Det är nays, men inte min stil! Om jag skulle inköpa ett par hade det blivit chockrosa, som Elin min friendo har, dom var sjukt coola!

Vartifrån kommer din bruna väska med fransar?

zara, zara, zara, zara! Hur många gånger ska jag svara på den här frågan? :ppp

Hur fick du ditt sommarjobb?

Jag flög flygplan dit och gav dom popcorn!!

Haha, jag sökte det med CV och pratade med ägaren!

Tycker du man kan ha bruna prime och svart skinnjacka eller ser det bara fult ut? Sedan tycker du man kan ha bruna prime och svart skin väska? Älskar din blogg!

Jag har det och det ser jätte bra ut! Var inte rädd att matcha brunt och svart, gooo girl. Tack!!

Hur många läsare har du?

Mellan 1000-1300 unika varje dag! :)

Hej Emma! Jag har en fråga till dig, vet dina föräldrar om att du bloggar? Jag har en blogg och unika besökare bara ökar och ökar ska jag berätta för dom känner att jag inte behövt det eftersom bara mina kompisar läste den förut kram!

Hejj, yesyes mina föräldrar vet om att jag bloggar och det läser den ganska ofta och det tycker jag är jätte kul! Har inget att dölja eller liknande och tycker det är bra att det vet om den.

  • Q/A
  • 293 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229