svarar

Detta är denna oneteaspoon klänningen du har under din tjocktröja va?
http://emmanikelinnea.blogg.se/2012/may/save-me.html#comment

Ja det är det!

Hur gör du så bakrunden blir suddig och du skarp, eller vad man ska säga?

Fotar med ett 50mm objektiv.

Tycker du att du är bortskämd med kläder? För du åker typ in till stan varje dag för att köpa kläder. betalar dina föräldrar alla kläder du köper eller får du betala vissa själv? Men du har sjukt bra smak och du är sjukt vacker!

Nej jag tycker inte jag är bortskämd, jag köper mycket kläder själv och det är pengar jag tjänat eller sparat. Månadspengen går till fika och annat. Kläder jag behöver köper mamma.

Låga eller höga converse?

Båda är superfint men på sommaren föredrar jag låga!

Är galen i din blogg. Såg dig på senaste tävlingen, jag är hon cornelia som stötte kula efter dig.. asså jag var efter dig. Såg dig oxå på längden, trodde att det var du och sen när de sa att det var Emma Söderströms tur och du gick fram förstod jag att det verkligen var du! OOOOOmmmg.När allt var slut såg jag oxå dig och din kompis i omklädningsrummet, ni stod där när jag kom in.. Tänkte fråga om jag fick ta ett kort men vågade inte. Du är sjukt duktig på allt i friidrotten! Lycka till.Du kan svara mig på kik om du vill.. heter: ---- Kramis

Åh blir så glad när jag får sådana här kommentarer. Herregud, kom fram och prata med mig nästa gång! :) kram!

Kan du lägga ut collage på snygga kläder! Som du tycker är snygga, och till ett bra pris!

Yes tänkte börja slänga in lite fler collage då och då!


Jag vill önska mig en klassisk/snygg väska i konfa present men jag vet inte vilken och longchamp känns lite ute?? Tips?

Åh svårt. Jag har alltid velat ha en marc by marc jacobs och om den prisklassen är aktuell så lätt en marc! Annars finns det så mycket fina väskor. Longchamp är inte ute, dom är super fina! Du kan ju hitta bra väskor från Zara bl.a.

Är det Fanny leffler eller vad hon heter på den femte bilden? Hur känner du henne och varför va hon på bröllopet? Vilka var det som gifte sig? Varför var Tess med? Är ni släkt eller?

Ja Fanny är min goa kusin och det var hennes pappa som gifte sig. Fanny fyller förresten år idag, Grattis vännen! Tess familj är nära vän till brudgummen och därför var hon där Nej jag och Tess är inte släkt. Men ni ska se på friidrotten, vi ser exakt likadana ut, haha, exakt samma träningskläder. Och nu har vi beställt likadana löparskor.

Ditt hår är så himmla fint! Hur gör du för att få det så långt? Klipper du dig ofta?

Åh, tack såå mycket! Nej jag klipper mig väldigt sällan. Har inte märkt att det blivit så långt dock, nog dax att kapa topparna ändå.

  • Q/A
  • 180 visningar

Gillar

Kommentarer