TAAR BROW BARS


Taar Brow Bars är Göteborg första frans -och brynbar och använder sig utav hårborttagningsmetoden trådning. Trådning i sig innebär att man ansar bort fjun och oönskat hår på bryn och ansiktet. Metoden i sig är lite smärtsam men en metod som många hudterapeuter rekommenderar då den inte innebär någon direkt skada för huden! Till skillnad från vaxning drar trådning inte bort hud och det leder heller inte till att man får rynkor. Tvärtom så ökar trådning faktiskt blodcirkulationen i huden, tar bort döda hudceller och resultatet blir att man får fina definierade och fjunfria bryn. Resultatet håller i cirka 3-4 veckor beroende från person till person.

Taar Brow Bars erbjuder även färgning av fransar och bryn, fransförlängning, brud/bal/fest sminkning, konsultation av Anastasia Beverly Hills brynprodukter, behandlingar för män.


Boka genom hemsidan (www.browbars.se) och dropin, öppet alla dagar i veckan och finns på Frölunda Torg. Nu får ni även 15% rabatt på trådning regular (endast trådning av bryn), trådningdelux (trådning inklusive färg av brynen) och färgpaketet (trådning av bryn inkl.färg av bryn och fransar). Uppge mitt namn vid bokning!

  • Skönhet
  • 13 483 visningar

Gillar

Kommentarer

fredrica
fredrica,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229