TÄVLING - VINN VALFRI PRODUKT FRÅN LYKO.SE

Nu har ni chansen att vinna en valfri produkt* av Lyko.se! Sveriges bästa hår och hudvårds-produktsida där du kan hitta allt från Cloud Nines plattänger till MBMJ parfymer. Det enda du behöver göra för att delta är att:


1. Klicka in här, och välj en valfri produkt för *max 400kr.

2. Följ https://www.facebook.com/lyko.se och/eller på instagram @lykose

3. Kommentera det här inlägget att du deltar, vilken produkt du vill vinna och varför du borde vinna! & glöm inte din emailadress!

<

Tävlingen avslutas den 5 juli.

  • Samarbeten
  • 9 601 visningar

Gillar

Kommentarer

oliviavidmark
,
Jag är med i tävlingen och skulle vilja vinna real techniques core collection för att jag verkligrn behöver nya sminkborstar! Älskar allt som har med skönhet att göra och real techniques borstar sägs vara riktigt bra. Håller tummarna :)
irene.helmersson
,
Den här skulle jag vilja vinna till min dotter: http://www.lyko.se/harvard/treatment/loreal-absolut-repair-750ml-750ml Hon har riktigt långt hår som sträcker sig nedanför höften. Det får utstå många påfrestningar varje dag då hon jobbar utomhus i väder och vind. Såklart blir hennes hår väldigt slitet och det skulle behövas en ordentlig kur för att få det helt och följsamt. Det skulle vara så kul att få vinna det här och överraska henne! <3
emmelie-s,
Jag glömde också att skriva min mailadress, emmelie-s@hotmail.com
nouw.com/eemmeliee
julia_baakki,
Jag är jätte gärna med :) Jag skulle vilja vinna denna freebra i stl B/C ---> http://www.lyko.se/underklader/bh/freebra-s-style-bcnude Jag har aldrig haft en freebra men dom verkar himlans sköna och bra! Jag har många klänningar/tröjor med öppen rygg och skulle underlätta så himla mycket med en freebra till dom.. då jag inte har jätte små tuttar och får panik på det när jag måste ha en bb under allt.. Kram!
juliabaakki.for.me
elinabergman
,
Jag är med! Jag vill vinna plattången "BaByliss sublime Touch slim ST226E". Jag vill vinna för att jag hade en Babyliss plattång,när jag skulle gå till skolan så hade jag plattat håret och glömde att stänga av den och dra ut kontakten.Det blev bränt på mitt skrivbord.Mamma blev såklart jätte arg. Jag fick hjälpa till hemma/dammsuga städa och hjälpa till hos tillexempel min mormor/morfar för att få ihop tillräckligt mycket pengar för att köpa ett nytt skrivbord.Jag har dock inte några pengar kvar att köpa en plattång (för att jag har lagt allting på mitt skrivbord).Nu har jag varit jättenoga med att stänga av och dra ut sladden till min locktång och allt med värme och elektricitet att göra. Kram Elina;)
elinabergman
,
Min maill adress "elinabergman@hotmail.com"
idasbeauty1
,
Jag är med! Jag följer lyko.se på instagram, jag skulle vilja vinna eftersom att jag fyller år i juli och tänkte att de kunde bli en tidig födelsedagspresent :)
emelie.ohgren,
Jag vill delta och har gillat och följt lyko.se. Om jag vann hade jag velat ha Remington EP7010 Epilator. Jag suktar efter en bra epilator och varje gång en sådan kommer på TV och tänker att “en dag ska jag unna mig den”. När man har varit singel länge så måste man jobba med självförtroendet varje dag, då den där extra bekräftelsen som en partner ger inte finns där. Mitt sätt att göra det på är att känna mig ren och fräsch, att ta hand om sig! Däremot blir det tajt i den lilla studentbudgeten när man vill unna sig lite dyrare saker…. Så att vinna en sådan och få skämma bort sig själv (och kanske få en härlig sommarflört) vore ju verkligen en höjning i självförtroendet! Självförtroende, skratt, kärlek. Så ska min sommar se ut!
www.mliohgren.blogg.se
idacv.olsson
,
Hej! Jag följer dem på instagram och hade velat vinna Depend GelLack start kit för att jag håller på men friidrott och tränar mycket och då blir nagllacket fullt direkt. Därför hade jag velat vinna detta kit för att få mina naglar hålla sig fina längre för vem känner sig inte snyggare när man har fina naglar? Du når mig på ida.adi@live.se
vilmamollstedt
vilmamollstedt,
1. Skulle vilja vinna; RealTechniques core collection 2. Följer på insta [@vilmamollstedt] 3. Jag skulle vilja vinna dessa till min sminkälskande syster som just idag (yay) tagit sitt körkort!! Dessa borstarna skulle passa henne perfekt då vi idag faktisk snackade om att hon behöver nya borstar + att de skulle vara en GRYM present till henne! Kram! Min mail: Vilma.mollstedt@gmail.com
nouw.com/vilmamollstedt
tilda.forsmark
,
1. Jag skulle vilja vinna http://www.lyko.se/dermalogica/clear-start/dermalogica-clear-start-breakout-clearing-kit 2. Följer på fb (Tilda Forsmark) 3. För att jag har vääärldens problemhy som skulle kräva att jag la extra pengar på hudvårdsprodukter men som student har jag inte riktigt den möjligheten. Skulle vilja testa detta mini-kit för att se om det verkligen är värt att betala mycket pengar och om produkterna håller vad de lovar. Mail: tilda.forsmark@hotmail.com Kram!