TISDAG - NYTT JOBB!

Skjorta från Arket och byxa från Filippa K

Hello! Helgen swishade som vanligt förbi fort, hade verkligen en jättebra lördagskväll med Louise och Elsa, följt av en en mysig frukost på söndagsmorgon med Sofia och Vendela. Mina vänner blir tokiga på mig för att jag alltid kommer försent, glömmer saker eller har mycket inplanerat. Trots det är dom alltid så förstående och tar hand om mig som ett litet barn. Jag är så snurrig... Dumt att skjuta på allt plugget givetvis, så nu sitter jag med högar av to-do. Men det löser sig!

Påväg till Göteborg igen efter en sväng i Borås för fotojobb. Så tacksam för dessa jobb ibland, så roligt och värt timmarna. Ska snabbt hem och byta om och sedan ner till stan för skriva på ett kontrakt! För jag har fått ett nytt jobb! Ett vanligt trevligt butiksjobb, men med det är jag jättenöjd med och det känns bra att ha något klart inför sommar/höst. Hur ska vi fira detta då? Ett träningspass i form av hoppstyrka. Ha en fin tisdag!


  • Vardag
  • 7 894 visningar

Gillar

Kommentarer

LisaEliiasson
LisaEliiasson,
herregud vad det låter kul och härligt. Såklart är det kul att du också har fått ett nytt jobb och jag hoppas att det kommer att gå bra och vara ett roligt jobb!! Kolla gärna in min blogg. PUSS!!
nouw.com/lisaeliiasson