u like q

Varför ska du till Bovallstrand? Är du helt ensam?

Min familj äger sommarhus där! Jag åker upp 2 dagar innan mamma och pappa!


Vilka är dina favorit body mist från Victorias secret? <3

Ravishing Love!

Hej! Jag fick för inte så länge sen 2400 kr, vilket jag tycker är rätt så mkt pengar eftersom jag bara är 12/13 år. Jag skulle vilja köpa ett par primes för de och nu undrar jag om du tycker jag ska köpa ett par svarta höga med dragkedja där bak för 1000 kr eller bruna vanliga höga för 2700?? Jag tycker dom bruna är finast men dom svarta är ju billigare, såå vad tycker du???

Primeboots är ett bra val att lägga pengarna på. Om du skall köpa ett par skor tycker jag du ska gå på vad som känns bäst, du har pengar för ett par du tycker är finast, köp dom! Jag älskar mina bruna primeboots!
Jag kan ge dig ett tips. Svarta primeboots med dragkedja tror jag inte äger stålhetta, vilket gör skorna avlånga och inte alls lika snygga så det med stålhetta! Kram!

Har du mycket kompisar uppe i bovallstrand? För jag har en sommarstuga där och en precis i närheten och mina föräldrar vill att jag ska spendera mycket tid där uppe, men de är jättesegt när man inte har någon att vara med...

Känner du mycket folk i Bovall? För vi har ett hus där och ett hus i Ulebergshamn (ligger precis bredvid) och mina föräldrar vill att jag ska spendera mycket tid där uppe under sommaren, men jag känner inga i min ålder så tycker inte att det är så kul...

Ja det måste jag säga att jag har! Först alla underbara sysslingar och kusiner. Sen är Victor P, Jakob D och Felix där ofta. Tjejkompisar är det brist på, men både Ellen och Elsa ska komma upp och hälsa på. Nu i sommar ska jag även försöka umgås med bl.a Sarah E , Henrik H och Isak D också, så det blir super treevligt :) Sen kommer det ju massa med båtar förbi hamnen! Jag tycker du ska ut och leta, eller så ta med dina kompisar från stan!

Vad gör du den kalendern?

http://www.personligalmanacka.se/

Hej Emma! Du verkar vara så sjukt vältränad i och med att du tränar friidrott så mycket. Har en liten fråga till dig: Hur mycket väger du?

Åh vad glad jag blir. Det är nog det bästa man kan höra, vältränad! Jag vill inte skriva exakt men runt 60kg, och jag är 176 cm lång.

Vem är tjejen som spelar?

Det är min prinsessa Ingrid!

Ska köpa sådana Berevëre skor som du har men vet inte vilken färg, jag tror jag ska köpa svarta eller guldiga vilka tycker du?

Guldiga är så fina, men svarta kan även det vara snyggt. Men det är sommar skor så jag tycker så ljusa som möjligt!


Tjänar du pengar på din blogg?

Nix inte för tillfället, har dock möjlighet till det. Tjänar bara pengar på mina videofyme filmer!

Hur får du dina läppar till den färgen? Är det idomin? I sånna fall varför blir det inte glansigt?

Hehe fick många frågor om det. Bilden är väldigt redigerad som ni ser, så riktigt så vita skall de inte vara. Men jag använder faktiskt lite puder på läpparna. Tycker det är väldigt snyggt när man är lite solbränd!


Skulle inte du kunna visa hur du sminkar dej exakt? Vilka produkter och hur du applicerar allt tror flera skulle uppskatta det!

Jag har faktiskt tänkt gör en såndär sminkvideo.. hehe


Vart har din lillasyster köpt klänningen hon har på sig på bilderna?

Hennes kompis mammas klädmärke: http://www.pompdelux.com/

  • Q/A
  • 261 visningar

Gillar

Kommentarer