vad är det

INGET STÄMMER. ALLT ÄR FEL.

Jag borde vara världens gladaste, lyckligaste kvinna på jorden idag. Jag är så nöjd över mitt gymnasieval, dricker kaffe och skrattar varje dag med nya fantastiska vänner. Återförenats med killen jag faller pladask för. Inte smittad av ebola. Åker till Spanien om en vecka med världens bästa tjejer. Jag borde var hel.

MEN det är något som gör att jag inte orkar. Det känns som det är något inom mig som trycker ner allt. Allt positivt blir negativt. Jag lever på som allt är helt perfekt, vilket det egentligen är, men jag mår inte bra. Och det regnar, varje dag.

Det kan inte vara stress, jag håller inte på att bli sjuk och jag har inte särskilt mycket plugg.
Det är något jag inte kan sätta fingret på.

Jag vet att jag inte bloggar alls, tappar statistik som tusan, jag VET. Och istället för att skriva en juridik-uppsats sitter jag och gnäller, över något som kan jämföras som PMS. Jag vill kommer och ska uppdatera bloggen inom kort, hoppas ni kan förstå.


PUSS OCH KRAM TILL ER.

  • Vardag
  • 12 122 visningar

Gillar

Kommentarer

sofia.wasastjerna
,
Åh, har helt samma känsla som du. Man lever sitt liv omgiven av fina personer och har kalendern fylld men känner sig så tom. Kämpa på bara! Du är så fin och din blogg likaså <3 dessa lite djupare inlägg uppskattas!
a
,
Exakt så känner jag mig just nu! Vet inte vad det beror på och jag borde verkligen vara glad och lycklig med tanke på allt jag har och alla människor runt omkring mig. Man känner att man borde vara nöjd men ändå är det något som är där i vägen, som lägger sig framför all den där lyckan. Små saker förstoras och man kan inte fokusera på allt bra. Låt dig vara ledsen, ett tag det blir ofta bättre då. Vi kan lägga det dåliga bakom oss och bli glada, från insidan och ut. Snart känns livet omvänt och det är istället lycka som är överallt och man börjar stråla. Glöm inte allt bra du gör. Kramar, hoppas allt blir mycket bättre snart igen.
azrasemic
,
var kommer klänningen ifrån?
amandaperols
,
Åhhhh vilken fin klänning!! Vart är den ifrån?? Kramar, hoppas du kommer på vad det är och kan ställa saker till rätta! Vet känslan och det är så jobbigt! Kramar
ellenrosenblad
ellenrosenblad,
Fina du! Det viktiga är inte att ha ett perfekt liv och alltid vara på topp, det viktiga är att kunna må bra och var glad äver små saker! Låt in bloggens statistik pressa dig, fokusera på dig själv och tänk var problemet ligger: hos dig? Omgivningen? Press på sig själv? Hoppas att du mår bättre snart! Din blogg är den bästa även ifall du inte uppdaterar varje dag :) Kram
nouw.com/ellenrosenblad
andrea_leijon,
Jag vet precis hur du känner. Snart går det över ska du se ! Håller tummarna för dig :)
andreatherese.blogg.se
clara.oldenburg
,
Jag håller med Ellen, svaret brukar finnas där även omdet tar lite tid att få fram.. Och jag tycker också din blogg är väldigt bra oavsett uppdatering!! Hoppas det vänder vännen :)