vecka för att vila?

Fina killen gav mig blommor <3

Hello,

Den här vecka har gått så fort, och jag mår så bra. Helt utmattad fysiskt men framförallt mentalt efter mästerskapstävlingar så har jag haft en välförtjänt vilo-vecka från friidrotten. Ibland är det skönt att bara strunta i vad man äter, hur många timmar man sover o.s.v. Jag älskar min livsstil med träningen, kosten och hela välmåendet, men ibland är det riktigt skönt att inte tänka på det och bara ha riktigt kul.

Igår mötte jag nämligen upp tjejerna hemma hos Jennifer och förfestade tillsammans innan vi åkte till Vigårda på Avenyn för någon timmas barhäng, och sedan vidare till 100-dagarsfesten på 8ight. OJ vad kul jag hade. Helt fantastisk kväll med fantastiska vänner. Hann sova några få timmar innan jag begav mig till skolan och idag har jag haft en riktigt seg dag. Men det var det värt. Imorgon ska jag skriva ett ekonomi-prov och sedan checkar vi ut för helg. Dessutom ska klackarna på igen på lördag för att fira världens bästa tjej @elsaw !


Nu ska jag sova, natti.

  • Vardag
  • 17 317 visningar

Gillar

Kommentarer

linnea
,
Vart kommer kappan ifrån?? kram
mcbara
mcbara,
Bra jobbat!
nouw.com/mcbara
emma
,
Låter skönt!! Vad menar du med att inte tänkt på vad du ätit/kosten? Hur brukar dina vanliga veckor se ut med kosten då jämfört med denna veckan?:)) Skulle vara superkul om du kunde göra ett litet inlägg om det 😃