VINN EN APP

Ska du ta körkort? Det ska jag och har laddat ner den perfekta appen, "Ta Körkort". Jag älskar den och nu har ni chans att vinna fullversionen av appen! (119kr i app store).

Sveriges populäraste körkortsapp för iOS, som består av hela teoriboken samt massa olika tester och övningsfrågor. Tävlingen pågår i en vecka!

Motivera varför just du skall vinna i kommentarsfältet i detta inlägget. Ni blir kontaktade via e-post, så glöm inte den!


Lycka till !!!


GRATTIS NOREA WIKLUND & LOVISA AXELL.

Maila mig på emmanikelinnea@hotmail.com för att få er app!Gillar

Kommentarer

eemmawwestlund
eemmawwestlund,
Hej, råkade skicka en kommentar som inte ens var klar ;) Men iallafall, jag skulle verkligen vilka få den appen eftersom jag nu går i gymnasiet och känner att jag verkligen inte vill ha ännu fler böcker att plugga i då jag har svårt att koncentrera mig på vad jag läser och får ofta börja om. Så att få plugga i mobilen skulle ju vara så mycket enklare, och inte bara för att man slipper böcker utan också för att jag kan plugga när jag vill! Sen har jag ett mål att jag ska ta körkort dagen efter jag fyller arton så all hjälp skulle verkligen vara bra!
HT13praktik
HT13praktik,
Jag skulle vilja vinna eftersom jag nyss fyllt 18, (den 23 Mars) och har knappt börjat komma igång med körkortet eftersom jag är för tillfället i franska alperna och gör min praktik i fem veckor framåt, och har därför inte tid till att plugga körkort. Det skulle verkligen vara toppen att ha denna appen som hjälp när man kommer hem och kan sätta igång med körkortet på riktigt!
nouw.com/ht13praktik
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229