VINN EN APP

Ska du ta körkort? Det ska jag och har laddat ner den perfekta appen, "Ta Körkort". Jag älskar den och nu har ni chans att vinna fullversionen av appen! (119kr i app store).

Sveriges populäraste körkortsapp för iOS, som består av hela teoriboken samt massa olika tester och övningsfrågor. Tävlingen pågår i en vecka!

Motivera varför just du skall vinna i kommentarsfältet i detta inlägget. Ni blir kontaktade via e-post, så glöm inte den!


Lycka till !!!


GRATTIS NOREA WIKLUND & LOVISA AXELL.

Maila mig på emmanikelinnea@hotmail.com för att få er app!  • Samarbeten
  • 17 530 visningar

Gillar

Kommentarer

AidaL
AidaL,
Min mailadress: aidalazarian@gmail.com
nouw.com/aidal
GratisÅret
GratisÅret,
Jag skulle vilja vinna denna eftersom min sambo ska ta körkort nu, då han behöver kunna skjutsa mig till BB inom några månader:) gratisaret@gmail.com
nouw.com/gratisåret
norea.wiklund
,
Fyller 17 i sommar och ska precis sätta igång att övningsköra ordentligt, tanken är att ta körkort nästa sommar eller året efter det. Jag har så himla gärna vela testa mig själv på olika hemsidor med teori frågor för jag förutsatte att det var gratis men man måste köpa paket på de flesta hemsidor. En app vore perfekt att ha och att läsa vid sidan av allt plugg. Och jag har inte riktigt en budget för att köpa massa böcker just nu. Det vore såå passande och lägligt med "Ta körkort" för att vara redo för att ta körkort och få börja lära mig i tid. Kram
emelie.hagsmyr
,
Jag skulle vilja vinna då jag verkligen behöver hjälp med att ta mitt körkort. Jag har en pojkvän som tog körkort i januari och precis fick sitt första riktiga bra heltidsjobb. Vi har varit tillsammans sedan vi var 16år (nu fyller vi 22år) och vi vill bara flytta ihop och starta vårat liv tillsammans. Detta skulle vara en jättestor hjälp på vägen till vår dröm.
iljinkatrina
,
åh gud va kul! är en tjej på 17 år och ska fylla 18 nästa år och vill självklart vara så förberedd som möjligt! Vill ju så gärna ta det så fort jag fyller 18, drömmen liksom! men för att kunna göra det måste man ju läsa på osv och vad skulle då inte passa bättre med en app där jag kan läsa teorier & göra övningar? Dessutom så är ju det så mycket roligare att göra de via en app istället för att läsa ur boken!!!!skulle varit fett najs & hade blivit super glad ifall jag vnn!! Kram :))
amanda_tula
,
Jag är med! Skulle vilja vinna därför att om ett år får jag ta ett körkort. Det skulle vara grymt bra om jag skulle få mycket mer info och mer hjälp innan jag tar körkortet! :) Kram
rebecca.andersson
,
Alltså vilken dröm det vore att vinna! Både jag och min pojkvän håller på att försöka ta körkort just nu, han har försökt i 4 år men aldrig lyckats hitta någon bra studieteknik så jag hoppas verkligen så mycket att jag vinner så att vi kan se om detta skulle fungera bättre för honom. Vi har precis köpt en lägenhet och börjat starta ett riktigt fint liv tillsammans med allt man kan tänka sig, och skulle betyda så extremt mycket om jag vann! Hoppas hoppas och håller tummarna för allt jag kan!!
eemmawwestlund
,
Hejhej! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg! Speciellt på sommaren då du verkar ha det så otroligt mysigt i din stuga och allt! Sen är du så himla fin också!
eemmawwestlund
,
Hej, råkade skicka en kommentar som inte ens var klar ;) Men iallafall, jag skulle verkligen vilka få den appen eftersom jag nu går i gymnasiet och känner att jag verkligen inte vill ha ännu fler böcker att plugga i då jag har svårt att koncentrera mig på vad jag läser och får ofta börja om. Så att få plugga i mobilen skulle ju vara så mycket enklare, och inte bara för att man slipper böcker utan också för att jag kan plugga när jag vill! Sen har jag ett mål att jag ska ta körkort dagen efter jag fyller arton så all hjälp skulle verkligen vara bra!
HT13praktik
HT13praktik,
Jag skulle vilja vinna eftersom jag nyss fyllt 18, (den 23 Mars) och har knappt börjat komma igång med körkortet eftersom jag är för tillfället i franska alperna och gör min praktik i fem veckor framåt, och har därför inte tid till att plugga körkort. Det skulle verkligen vara toppen att ha denna appen som hjälp när man kommer hem och kan sätta igång med körkortet på riktigt!
nouw.com/ht13praktik