VINN EN PERSONLIG ALMANACKA

Godmorgon babes. Tänkte slänga upp en tävling! Ni har chansen att få designa en helt egen almanacka för 2015 på personligalmanacka.se. Oändligt med färger, kombinationer och mönster, blir det just din almanacka.

Jag fick hem min för några dagar sen och har redan fyllt den med viktiga datum för 2015. Älskar när det är personligt och eget! In på Personligalmanackans Instagram för att få inspiration!


För att delta i tävlingen om ett presentkort på valfri almanacka skall du:

- Följa Personliga Almanackan på Instagram
- Berätta varför just Du skall vinna

Kommentera i detta inlägg om att du är med! Lycka till! Vinnaren dras inom 2 veckor!


  • Samarbeten
  • 15 372 visningar

Gillar

Kommentarer

mikaelaljung
,
Hej Emma! Jag hade jättegärna velat vinna ett presentkort från personlig almanacka för att jag tycker att det är så himla käckt att man kan skriva upp alla viktiga datum så som familjemedlemmar och kompisars födelsedagar, då de är en lätt sak att glömma av.. Tycker också det är sjukt kul att man kan designa sin egna alamanacka precis så som själv vill ha den, detta gör ju att man får mer inspiration till att använda den! Hade jättegärna vunnit den här tävlingen då jag behöver mer struktur på mitt liv med alla läxor,prov och träningar. Jag tycker förövrigt att din almanacka ��r fruktansvärt ball om jag får säga det själv haha.
AidaL
AidaL,
Jag vill vinna för att mitt liv kretsar kring min almanacka. Jag har ett fullbokat och stressigt liv där almanackan alltid är min egna asseccoar. Därför kan du vara säker på att om jag vinner kommer den att bli väl använd och kärleksfullt omhändertagen. Det känns som att det skulle vara en helt underbar kickstart på det nya året med en ny snygg almanacka! (följer på Instagram redan)
nouw.com/aidal
elvira.ringqvist
,
Nytt år brukar vara det samma som ny start! Så denna snygga almanacka skulle göra det nya året mycket mer spännande! Jag vill redan nu börja planera inför mitt nya år!😘
ellenstubner
ellenstubner,
För att jag är din mvkb & förtjänar en almanacka för att kunna skriva in varje gång vi ska äta popcorn & mackor, även för att jag skall börja på samma skola som dig. Japp, jag förtjänar den.
nouw.com/ellenstubner
lovisaaxell13
,
Hejsan!! Jag hade gärna velat vinna eftersom jag är en person som ofta glömmer och har mycket att göra hela tiden, och detta skulle hjälpa mig mycket att få saker och ting på plats! Jag ska även börja gymnasiet till hösten och därför skulle det vara toppen med en almanacka för tillexempel att skriva in läxor och prov i. Jag följer nu personlig almanacka på instagram och jag hoppas verkligen jag vinner, kraam ;) //Lovisa
MIRELADIMIRACA
,
Jag kommer ihåg hur jag förra året fick en almanacka av mamma som jag knappt tittade i och det ångrar jag idag. Jag är en väldigt oorganiserad person men 2015 känns verkligen som mitt år och jag vill jätte gärna kunna hålla koll på när jag har läxor som ska göras, blogginlägg som ska skrivas och när jag ska gå till gymmet. Jag tror att detta skulle kunna hjälpa mig minska min stress som skolan sätter på oss teens och samhället + att jag aldrig skulle glömma av något och att jag skulle spara tid. Om jag skulle vinna en personlig almanacka skulle jag bli så sjukt glad och det skulle verkligen göra så att mitt 2015 blir grymt och jag kan uppnå mina mål lättare.
hanna200011
,
Hej jag skulle vilja vinna för att jag alltid är sen eller för tidigt till massa ärenden så jag tror att jag skulle kunna planera bättre med en personlig almanacka och jag är också väldigt glömsk så det skulle hjälpa mig:) sedan förlorar jag inger på att vara med och tävla:)
emiliamalmehed,
Hejsan, jag är med! Jag vill vinna just för att jag vill gärna vara lite mer organiserad för det nya året, och även när det kommer till träning. Jag är verkligen i ett stort behov av en ny almenacka, och hur kul vore det inte att få deisgna min egen? Jag följer dem på instagram och heter @emiliamalmehed där. Håller tummarna, kram!!
emiliam.blogg.se
ebba.persson
,
Du har ingen gummisnodd på almenackan va? För jag har hållit på och letat hur man tar bort den, hur gör man? Kram!
ebba.persson
,
Du har ingen gummisnodd på almenackan va? För jag har hållit på och letat hur man tar bort den, hur gör man? Kram!