WAY OUT WEST

Godmorgon!

Helgen har varit helt fantastisk, och jag har haft så fullt upp och jag har försökt njuta av varenda sekund istället för att sitta och blogga. Torsdagen började på Nouws kontor med massa härliga tjejer, satt och pratade några timmar innan det var dax för WOW! Något värt att tillägga är att jag gick och tränade mitt under festivalen, alltså jag hade friidrottsträning mitt i allt, haha! Tillbaka på festivalområdet såg vi Kygo spela och han var så bra. Den bästa spelningen på Way Out West helt klart! Käkade middag på Villa Belparc och vände hem ganska tidigt.

Dag 2 gick mest ut på att överleva 27° värme och vi höll oss mest borta i VIP området där det fanns dricka, mat och umgänge. Satt länge och minglade innan vi begav oss bort till Backstage och Starclub! Det blev en otrolig trevlig kväll.

Sista dagen var vädret verkligen inte med oss så vi satte oss på TOSO och käkade gott innan vi gick hem till Emelie och sedan bort till Port Du Soleil! Smockfullt och man bara trängdes och trängdes så jag gav till slut upp och tog taxi hem tidigt. Oavsett vad hade jag en grym kväll ändå.

Helgen blev så galet lyckad och jag vill tacka Nouw för en fantastisk helg! Idag ska jag spendera lite tid med familjen och ladda om för en ny vecka. Puss och Kram


Gillar

Kommentarer

joseefiinb,
så fina bilder!
www.joseefiinb.devote.se
linnea.kn
,
Vart kommer den svarta jackan ifrån?? Kraaam
amandamaria
amandamaria,
Härliga bilder!
nouw.com/amandamaria