you ask, I answer

Q: hej! "träffade"/såg dig på götaland. ville bara säga att du är stencool o undrar hur du tar kontakt med människor? jag menar jag vågar knappt säga hej ibland.

Du äger !
Kram!

A: Hej, jaha, haha men gud tack, åh det krävs inte så mycket. Bara försöka vara så social och glad som möjligt, ställa frågor och vara positiv. Det är från person till person, vissa är helt enkelt tystare och blygare än andra. Jag kan absolut vara jätte tyst i vissa sammanhang. Men jag älskar när folk tar för sig men samtidigt gör det på ett trevligt och roligt sätt. Och det bästa du kan göra är att le!

Q: hur snabbt springer du 400 OCH 100 meter? Hade varit jättesnällt om du svarde! men om du verkligen inte vill - ungerfär hur snabbt springer dom i din träningsgrupp, du behöver inte nämna några namn :)

A: Åh svarar gärna på frågor, men jag har aldrig 400 meter, och 100 meter var senast förra året och då sprang jag 13,20 och det är jag ju sådär nöjd med, haha! Min träningsgrupp är igenomsnitt bästa gruppen i hela sverige av flickor -98. Med min Tess som längdmästarinna och ungefär sveriges snabbaste i häck, min Lisa som var, är och kommer alltid vara spänstigast och snabbast av allt och alla, och alla mina andra grymma tjejer är väldigt svårslagna. Vi tänker inte på vem som är snabbast av oss, utan det viktigaste är att vi har roligt, och åh det har vi! Om du vill veta i detalj vad alla springer på kan du söka på internet!

Q: Va varför ditt sista Götelandsmästerskap? :O :O

A: GM är bara för 13-14 åringar, nästa år blir det ungdoms SM istället!

Q: hej! Är bilden tagen från mollösund?

Q: Hej, vart är bilden tagen?
Vad heter själva stället?

A: Bilderna från i somras är tagna i Bovallstrand!

Q: var har du köpt din långklänningen med spets vid bysten, tacksam för svar! i allafall den är typ vid kategorierna vid startsidan ? helt underbar

A: Den kommer från Vintage By Fé, finns att köpa lite här och var!

Q: Var kommer scarfen ifårn?? Sjuuuukt snygg!

A: Ragladyyyy

Q: Fiiiiiin!! Vart e tröjan ifrån ?

A: American Vintage!

Q: måste börja med att säga att du har en jätte fin blogg!

du verkar vara en bra person så jag undrar om du kan hjälpa mig med en sak.

jag har tappat kontakten helt med en tjej som jag va väldigt bra kompis med förut. och på sista tiden har jag börjat sakna henne. Hon har massa nya vänner och så, men jag skulle vilja prata med henne igen. men jag vågar inte, för jag tror inte att hon ''känner'' samma som jag gör. och då skulle jag bara skämma ut mig. ska jag bara försöka släppa det, och glömma henne, eller hur ska jag göra? har du någon gång kännt såhär? hur har du/eller hur skulle du isåfall göra? har du några tips?skulle vara jätte tacksam om du svarade på detta i ett inlägg!
kram!

A: Oj, älskar att få sådana här frågor, men dessvärre är dom svåra att svara på! Att glida ifrån en kompis, eller tillochmed en bästavän är riktigt tufft, har hänt mig flera gånger! Om ni verkligen var riktigt bra vänner tror jag inte att denna kompisen bara skulle ignorera dig om du försöker ta upp kontakten igen! Även om hon/han har nya vänner och förändrats mycket. Du skämmer absolut inte ut dig för att ringa din före detta vän och fråga hur hon/han mår och om ni kan ses igen osv. Och om du saknar henne/honom, är det verkiigen värt att försöka ta upp kontakten, även om er vänskap inte funkade. Jag kan aldrig glömma kompisar som betydit något för mig, och hatar när man glider isär. Men det bästa man kan göra då är att helt enkelt prata med honom/henne! hoppas det hjälpte, men jag kan inte kalla mig själv kurator.. kram

  • 473 visningar

Gillar

Kommentarer